Ατομική Έκθεση Φωτογραφίας του Daniel Castonguay με τίτλο “Quotidian Life” στη Blank Wall Gallery

Ατομική Έκθεση Φωτογραφίας του Daniel Castonguay με τίτλο “Quotidian Life” στη Blank Wall Gallery

Blank Wall Gallery
Ατομική Έκθεση Φωτογραφίας

Daniel Castonguay 

Quotidian Life 

Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, 21:00
Διάρκεια έκθεσης: Από 11 Σεπτεμβρίου έως 23 Σεπτεμβρίου 2020Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου η Blank Wall Gallery ανοίγει τις πόρτες της μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, με την ατομική έκθεση του πολυβραβευμένου Καναδού φωτογράφου Daniel Castonguay, με τίτλο “Quotidian Life”.

Ο Daniel είναι ένας «δημιουργικός» φωτογράφος δρόμου, ο οποίος απεικονίζει την καθημερινή ζωή της πόλης, φιλτράροντάς την μέσα από τη δικιά του διάθεση κάθε φορά. Η επεξεργασία των εικόνων του, δίνει ένα πιο μυστηριώδες ύφος στο τελικό αποτέλεσμα. Μέσα από αυτό το φιλτράρισμα, η καθημερινή ζωή μπαίνει σε ένα κόσμο φαντασίας και γίνεται πιο αφηρημένη. Αυτό δημιουργεί ένα παράδοξο το οποίο υπάρχει στη φαντασία, ταυτόχρονα όμως είναι και ένα αποτέλεσμα με το οποίο ο θεατής μπορεί να σχετιστεί.

Ο ίδιος γράφει για τη δουλειά του: «Για μένα η φωτογραφία είναι ένας τρόπος έκφρασης ίδιος με αυτόν του συγγραφέα ή του συνθέτη. Η μεταφορά του συναισθήματος είναι η ουσία της δουλειάς μου, αυτό που φέρνει το θεατή στην ιστορία μου. Πιο συγκεκριμένα επιθυμώ να κάνω το θεατή να ταξιδέψει σε ένα κόσμο ονειρικό αφήνοντας χώρο στη φαντασία. Η φωτογραφία δρόμου σημαίνει πολύ περισσότερα από το να κάνω απλά φωτογραφίες για μένα. Αισθάνομαι ότι είμαι μέρος ενός διαρκούς θεατρικού σκετς όπου παίζω το ρόλο ενός σιωπηλού χαρακτήρα».

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας δείξουμε τη δουλειά του Daniel Castonguay, η οποία παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων και για την ασφάλεια όλων, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στο χώρο και θα ελέγχεται η ροή των επισκεπτών στην αίθουσα.

Είσοδος Ελεύθερη 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ 

ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΘΕΣΗΣ: Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, 21:00
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: Από 11 Σεπτεμβρίου έως 23 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΕΡΕΣ – ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη – Παρασκευή: 18:00 – 21:30
Σάββατο: 12:00 – 14:30
Κυριακή – Πέμπτη: Κλειστά

Blank Wall Gallery
Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη
www.blankwallgallery.com 
info@blankwallgallery.com
[p]+30.211.4052.138   
[m]+30.694.3868.124 


Σχολιάστε εδώ