Θ. Φωτίου: Χρειάστηκε να περάσουν πέντε μήνες για να ανακοινωθούν κάποια μέτρα για τις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων

Θ. Φωτίου: Χρειάστηκε να περάσουν πέντε μήνες για να ανακοινωθούν κάποια μέτρα για τις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων

“Χρειάστηκε να περάσουν πέντε μήνες για να ανακοινώσει επιτέλους η κυρία Μιχαηλίδου κάποια μέτρα για τις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων. Από τον Μάρτιο προειδοποιούμε για τον επερχόμενο κίνδυνο και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε, όπως στις περιπτώσεις της κλινικής στο Περιστέρι και  του γηροκομείου στη Θεσσαλονίκη” δήλωσε η Θεανώ Φωτίου σχετικά με τα μέτρα που ανακοίνώθηκαν για τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων για τον κορωνοϊό.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: “Ανακοινώνει μέτρα μαζί με ευχολόγια, και προσπαθεί να εκμεταλλευθεί προς όφελος της κυβέρνησης το γεγονός ότι χάρη στην υπευθυνότητα των πολιτών και των εργαζομένων αποφύγαμε τα χειρότερα κατά την πρώτη φάση της πανδημίας”.

Και προσθέτει: “Το χειρότερο είναι ότι παρά τις ευχαριστίες της κυρίας Μιχαηλίδου προς το προσωπικό, η υποστελέχωση των μονάδων συνεχίζεται, καθιστώντας έτσι αδύνατη   την πλήρη εφαρμογή των μέτρων που ανακοινώθηκαν. Εκτός αν στην κυβέρνηση πιστεύουν ότι αρκεί η αύξηση των προστίμων που εξήγγειλε η υφυπουργός, σε συνδυασμό με τα φιλικά χτυπήματα στην πλάτη του εξουθενωμένου προσωπικού, που δεν έλαβε καν την ενίσχυση που δόθηκε στους υγειονομικούς συναδέλφους τους” καταλήγει η δήλωση της κ. Φωτίου.


Σχολιάστε εδώ