Σήμα κινδύνου για τον Μάρκο Σεφερλή: Ο ανασχηματισμός, από σαπουνόπερα, εξελίσσεται σε θερινή επιθεώρηση

Σήμα κινδύνου για τον Μάρκο Σεφερλή: Ο ανασχηματισμός, από σαπουνόπερα, εξελίσσεται σε θερινή επιθεώρηση

Εν μέσω πανηγυρισμών ο Μητσοτάκης ανήγγειλε την καταβολή των αναδρομικών στις συντάξεις. Τόση… χαρά, ούτε από την προίκα της Μαρέβας να τα έδινε!

Ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μπλοκάρει την καταβολή των αναδρομικών. Ως αντιπολίτευση ζητάει να δοθούν όλα και εφάπαξ. Λαϊκισμός μαζί και υποκρισία.

Κατά τον Κατρούγκαλο, για την επιθετικότητα της Τουρκίας ευθύνεται η κυβέρνηση που δεν έχει στρατηγική. Αναλογικά, για την κάθοδο των ναζί στην Ελλάδα…

…έφταιγε που είχαν ανέβει οι τιμές του κρόκου Κοζάνης. Για τον «Τιτανικό» που δεν είχε βάλει αντιηλιακό ο καπετάνιος.

Κάτι περίεργοι θόρυβοι που ακούτε δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Μετά τη δήλωση Παφίλη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο κομμουνισμός είναι… παράδεισος, τρίζουν τα κόκαλα του Στάλιν!

Αν για να δει παράσταση ο Μητσοτάκης πήρε στρατιωτικό ελικόπτερο, για πιο… σοβαρές κυβερνητικές υποθέσεις θα δανειστεί από τις ΗΠΑ το αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ»;

Και αν, ο μη γένοιτο, μεγαλώσει η φασαρία, μην τρομάξετε. Θα ’ναι από την κατολίσθηση βράχων στη Σιβηρία.

Ε, αφού ο Νίκος Παππάς αμφισβητεί τον νομπελίστα Πισσαρίδη, τι άλλο μένει να ακούσουμε; Την Τάμτα να έχει ενστάσεις για τη φωνή της Κάλλας; Ο Βαμβακούλας για την ντρίπλα του Μέσι;

Κορονοϊός, ιός του Δυτικού Νείλου, μαύρες αράχνες… ok. Τι ώρα μας την «πέφτουν» οι εξωγήινοι;

Υπερβολές του ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση τρέχει πίσω από τις εξελίξεις. Αποκλείεται, δηλαδή, να τρέχουν οι εξελίξεις μπροστά από την κυβέρνηση;

Για την πυρκαγιά του 2017 ο δήμαρχος Κυθήρων καταθέτει μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Αν και το πιο σωστό θα ήταν κατά… παντός ανευθύνου.

Έλεγχοι σε βίλες στη Μύκονο για παράβαση των μέτρων για την πανδημία. Πιο πιθανό είναι να… βρεθεί ζωή στον πλανήτη Άρη.

«Δεν είχαν δόλο οι υπεύθυνοι για την τραγωδία στο Μάτι», επιμένει ο ανακριτής. Ενώ για το ότι προσπάθησαν να σβήσουν τις ευθύνες τους είναι που είχαν… αίσθηση του χιούμορ.

Στην Ιταλία έστειλαν στρατό στις παραλίες να επιβλέπει τα μέτρα για την πανδημία. Αν είχαν καλύτερο γούστο, θα έστελναν top models.

Ξεπέρασαν τα 17 εκατ. τα κρούσματα παγκοσμίως, αλλά για κάποιους κορονοϊός δεν υφίσταται. Ενίοτε πιο επικίνδυνη από την πανδημία είναι η ανοησία.

Άλλοι πάλι εδώ βλέπουν deal κυβέρνησης με τις εταιρείες που φτιάχνουν μάσκες. Διότι, ως γνωστόν, κορονοϊός δεν υφίσταται, άρα οι μάσκες είναι άχρηστες. Επίσης, δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα.

Πολιτικό camping στα βουνά του Γράμμου οργανώνει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Θα τρώνε κεφτεδάκια, θα πίνουν τσίπουρα και θα τραγουδάνε Μποφίλιου.

Απογοητευμένοι οι γιατροί: Δεν καταφέραμε να πείσουμε τον κόσμο να φοράει μάσκες. Τι ψάχνετε; Εδώ δεν έχουν πειστεί ότι υπάρχει κορονοϊός!

Δεν καταλαβαίνω το δίλημμα για το αν οι 102 στο Μάτι κάηκαν τελικά από ανικανότητα ή χαζομάρα. Γιατί αποκλείουμε έναν… ευτυχή συνδυασμό;

Το Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου θα κατέβει στις επόμενες εκλογές. Το fan club του Στράτου Διονυσίου το σκέφτεται. Του Άκη Πάνου το συζητάει.

Παπάς στη Κοζάνη λέει ότι κορονοϊός δεν υπάρχει, πρόκειται για παγκόσμια συνωμοσία. Μήπως αντί για λιβάνι στην εκκλησία καίει τίποτα πιο… βαρύ; Από Ζωνιανά μεριά;

Έτερος παπάς είπε ότι προτιμά τους Τούρκους από τους… Φράγκους. Λογικό. 400 χρόνια ήταν αυτά, όλο και κάποιο κουσούρι θα άφηναν.

Σύμφωνα με τον Παφίλη, η Μύκονος πρέπει να είναι η πιο κομμουνιστική περιοχή στον κόσμο. Με τέτοια κοσμοσυρροή στο… «Super Paradise»!

Ένας νεκρός σε συμπλοκή αλλοδαπών στο Κέντρο της Μόριας. Γιατί αν περιμένουμε από τον Μηταράκη να λύσει το Μεταναστευτικό, νωρίτερα θα πάρει τσάμπιονς λιγκ ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Δηλαδή, ο Λάκης Γαβαλάς, που κάθε καλοκαίρι πάει «Super Paradise» είναι κατά… βάθος κομμουνιστής;

Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην Καραϊβική. Για ’κείνο το τριήμερο στα Μπαρμπέιντος, που λέγαμε, μάλλον δεν, ε;

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ