Εκβιασμοί, απειλές, υποκλοπές, μαύρο χρήμα, trafficking… Όπου να ’ναι θα σκάσει μύτη ο Μάρλον Μπράντο να βάλει τάξη… Στυλ… «Νονός 234»

Εκβιασμοί, απειλές, υποκλοπές, μαύρο χρήμα, trafficking… Όπου να ’ναι θα σκάσει μύτη ο Μάρλον Μπράντο να βάλει τάξη… Στυλ… «Νονός 234»

Ανεξήγητο είναι το γεγονός ότι περνάει κρίση η οικοδομή στη χώρα. Με τόση… λάσπη δεξιά κι αριστερά.

Ποιοι «άθλιοι» παίζουν «βρώμικα παιχνίδια» με το ήθος και την ιστορία της Αριστεράς; Λες και δεν μπορεί να το κάνει από μόνη της η… Αριστερά!

Προανακριτική, ειδικά δικαστήρια, ανακρίσεις, καταθέσεις κ.λπ. Τζάμπα εργατοώρες. Το σωστό θα ήταν να συνέλθει το Τριμελές Σαμαρά – Άδωνη – Βορίδη…

…και με συνοπτικές διαδικασίες, εντελώς αμερόληπτα, να εκδώσει την ετυμηγορία του για τον Παπαγγελόπουλο. Ισόβια ή… Γη του Πυρός, να μετράει πελεκάνους.

Το… παρακράτος της Δεξιάς θα ήταν, που έβαλε τη λιβανέζικη εταιρεία να δώσει 3 εκατ. στον Καλογρίτσα για να αγοράσει κανάλι με σκοπό να εκθέσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ν. Φίλης σε… νέες περιπέτειες: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί και πάλι να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά». Τα κάστανα το ξέρουν;

Γιατί μας κάνει εντύπωση που δεκάδες πολίτες έπεσαν θύματα του ψευτογιατρού; Εδώ, στις εκλογές, 195.000 ψήφισαν τον Βαρουφάκη! Σκέψου να τον πίστευαν κιόλας.

Γιατί λένε ότι με όσα είπε ο Τσίπρας είχε σκοπό να καλύψει τον Παππά; Αποκλείεται, δηλαδή, να ήθελε να καλύψει τον… εαυτό του;

Τώρα, αυτό το προσκλητήριο της Φώφης προκειμένου να προσελκύσει κόσμο στο ΚΙΝΑΛ θυμίζει καμπάνια συνοικιακού πολυκαταστήματος: Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! (Κι αν μας δείτε, γράψτε μας…)

Πλάκα θα έχει να αποδειχθεί ότι ο Ν. Παππάς ήταν μπλεγμένος και στην Άλωση της Πόλης. Για την Άλωση της Τριπολιτσάς είναι σχεδόν βέβαιο.

Διαβάζω ότι ο Γιωργάκης είναι ο πιο αδικημένος πολιτικός της Μεταπολίτευσης. Συγκριτικά με ποιον; Τον Στάθη Ψάλτη; Ή τον Βασίλη Τερλέγκα;

Πέντε χρόνια μετά ο Βαρουφάκης πανηγυρίζει για το «Όχι» στο δημοψήφισμα. Ο μόνος αρχηγός κόμματος που γιορτάζει δύο φορές τον χρόνο τις… Απόκριες!

Ο Τζανακόπουλος στον… κόσμο του: «Να δημιουργήσουμε μια ριζικά νέα πολιτική παράδοση». Σχοινόπρασο να βάλετε οπωσδήποτε στο ριζότο, δένει ωραία με τον κρόκο Κοζάνης.

Βουλευτής, αντιπρόεδρος, υπουργός τώρα και εισαγγελέας έδρας ο Άδωνης. Με το καλό και Αρχιεπίσκοπος. Για κριτής σε talent show το συζητάει;

Το 20% είπε σε έρευνα ότι αγνοεί παντελώς την υπόθεση Καλογρίτσα. Έβλεπε «Ρουκ Ζουκ» και δεν πρόλαβε να ενημερωθεί.

Δ. Βίτσας υπέρ Ν. Παππά: «Ήμασταν κυβέρνηση. Όλοι μαζί το διαχειριστήκαμε». Σαν να λέμε… όλοι μαζί τα κάναμε μπάχαλο.

Για απλό πλημμέλημα θα δικαστούν οι 20 κατηγορούμενοι για τον θάνατο 102 ανθρώπων από την πυρκαγιά στο Μάτι. Από… 300 και πάνω θεωρείται κακούργημα!

Τώρα εξηγείται το «κόλλημα» του Ν. Παππά με το διάστημα. Έψαχνε από τότε μέρος να μπορεί να κρυφτεί, αν κι εφόσον παραστεί ανάγκη!

«Δεν είχαν δόλο», απεφάνθη ο εισαγγελέας. Σωστά. Αν είχαν, εκτός από το Μάτι, θα είχαν κάψει και το Παγκράτι. Της Δραπετσώνας συμπεριλαμβανομένης…

Η Ολλανδία καταργεί το φύλο από τις ταυτότητες. Θα γράφει όνομα «Μπριγκίτε» και μπορεί να είναι ο μπατζανάκης του «Γιόχαν».

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν (ορθώς) εξηγήσεις από τον Πέτσα για τα 20 εκατ. στα ΜΜΕ. Από τον Παππά, για τα 3 εκατ. του Καλογρίτσα, θα ζητήσουν ή… πού να τρέχουν τώρα;

Ανήμερα της πρώτης επετείου της κυβέρνησης Μητσοτάκη είχαμε εκτροχιασμό τρένου με οκτώ τραυματίες, χαλάζι στην Αττική…

Στη δεύτερη προβλέπω να έχουμε τροχαίο με αντιτορπιλικό στην περιφερειακή Ύδρας – Σπετσών, ναυάγιο με τρόλεϊ στο Γαλάτσι. Τσουνάμι στην Αλίαρτο.

Δεκαοκτώ νεκροί σε 478 τροχαία τον Ιούνιο στην Αττική. Δεν τα πήγαμε άσχημα, αλλά υπάρχουν –σαφώς– μεγάλα περιθώρια βελτίωσης… στο σημάδι.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ