Έλξη Παραλλήλων

Έλξη Παραλλήλων

Συγγραφέας
Αγλαΐα Κληρονόμου


Η Λυδία, δεν ήταν από τις γυναίκες που πίστευαν σε παραμύθια και σε πρίγκιπες, όμως η καρδιά της, αυτό ακριβώς αναγνώρισε σε εκείνον… Τον πρίγκιπά της. Κάθε ρανίδα του κορμιού της, τον ξεχώρισε ως το μοναδικό της ταίρι… εδώ και χρόνια٠ δυσκολεύοντας τη πραγματικότητά της.

Δύο θυμωμένα καστανά μάτια, έσβησαν την δική της αντανάκλαση και την κοίταξαν μέσα από τον καθρέφτη, καθώς διόρθωνε το μακιγιάζ της.

«Άλκη;» ψέλλισε ξαφνιασμένη κι εκείνη την στιγμή, ερωτεύτηκε τα μάτια του.

Η περίεργη κι αλλόκοτη πρώτη τους επαφή, θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας σχέσης, τόσο μοναδικής, που θα αμφισβητήσει κάθε νόμο και κανόνα της ανθρώπινης ύπαρξης. Θα αμφισβητήσει την ίδια τη λογική.

Τα δεδομένα της ζωής, όπως τα διδάχτηκαν, δεν υφίστανται πια. Οι κανόνες συγκρούονται με την εξαίρεση. Είναι έτοιμοι για μια τέτοια αλλαγή; Θα επιτρέψουν στους εαυτούς τους να βιώσουν αυτή την ανεξέλεγκτη έλξη, που επίμονα προσπαθεί να τους ενώσει;

Ο έρωτας και το πάθος ισορροπούν στα όρια, φλερτάρουν με το άγνωστο και έρχονται να οριοθετήσουν τα πάντα από την αρχή.

Διαβάστε ένα απόσπασμα ΕΔΩ

Λίγα λόγια από τη συγγραφέα

Γεννήθηκα στην Αθήνα, τον Αύγουστο του 1975, από πατέρα Κεφαλλονίτη και μητέρα Κρητικιά. Μοναχοπαίδι, με μια έντονη φαντασία να μου κρατάει συντροφιά, κάποια στιγμή ανακάλυψα τον μαγικό κόσμο των βιβλίων κι έκανα τους ήρωες φίλους μου.
Λίγο πριν τελειώσω το σχολείο, συνάντησα τον άνθρωπο που έμελλε να γίνει σύζυγός μου μερικά χρόνια αργότερα,٠ που ανέχεται τις τρέλες μου και στέκεται βράχος δίπλα μου σε κάθε δυσκολία.
Σε μια απόπειρα να ασχοληθώ με κάτι πιο πρακτικό, μπήκε για λίγο χρονικό διάστημα στη ζωή μου η λογιστική, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, η πεζότητα των αριθμών δεν φάνηκε αρκετή να με κρατήσει. Δραστηριοποιούμαι καιρό στον ιδιωτικό τομέα και πριν από μερικά χρόνια, στην ανάγκη μου να εκφραστώ, ανακάλυψα πως μπορώ να γράψω. Τα θετικά σχόλια των φίλων και του περίγυρού μου, με ενθάρρυναν να συνεχίσω και από τότε ξεκίνησα να δημιουργώ δικούς μου κόσμους.
Οι ιστορίες μου φιλοξενούνται σε ηλεκτρονική διαδικτυακή πλατφόρμα και είμαι στην ευχάριστη, πλέον, θέση, να λέω πως έχουν σταθερούς και ενθουσιώδεις αναγνώστες, που με την αγάπη τους, μου άνοιξαν τον δρόμο της έκδοσης.

Facebook Βιβλίου: https://www.facebook.com/elxi.parallilon/ 


ΕΚΔΟΣΕΙΣ MARADEL BOOKS

Κατηγορία: Ελληνική Πεζογραφία
ISBN: 978 618 84578 6 7


Δείτε το video του βιβλίου 

 


Σχολιάστε εδώ