Φτιάχνουν χώρο για να μετακομίσει το παζάρι

Φτιάχνουν χώρο για να μετακομίσει το παζάρι

Κερδίζει έδαφος η επιλογή της οδού Αγίου Φιλίππου στα Καμίνια για τη μεταφορά του παζαριού. Σε σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου όπου και συζητήθηκαν κάποιες αντιδράσεις που υπάρχουν από διάφορους που δηλώνουν κάτοικοι της περιοχής, αν και η οδός Αγίου Φιλίππου ουσιαστικά δεν κατοικείται!

Υπάρχουν τέσσερα – πέντε σπίτια στην Αδριανού, που είναι παράλληλος, και άλλα τόσα στη Βασιλικών. Συζητήθηκε και η πρόταση της παράταξης Βλαχάκου για μεταφορά του παζαριού στην περιοχή του Παπαστράτειου, στην οδό Δαφνίου, που όμως απορρίφθηκε γιατί εκεί έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες της ολικής ανάπλασης και στον σχεδιασμό δεν έχει προβλεφθεί η λειτουργία παζαριού. Ο Σταύρος Κοσκωτάς πρότεινε το ΣΕΦ, αλλά και αυτό απορρίφθηκε, γιατί ο χώρος δεν ανήκει στον Δήμο.

Έτσι, ως μόνη εφικτή λύση για τη μεταφορά του παζαριού ήταν η οδός Αγίου Φιλίππου. Η παράταξη «Δημοτική Συσπείρωση», που είχε προκαλέσει τη συζήτηση, δεν εμφανίσθηκε. Δεν εμφανίσθηκε όμως και κανένας εκπρόσωπος της παράταξης του κ. Μπελαβίλα.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ