Από οικονομικής απόψεως έχουμε επιστρέψει στο 2009, από πολιτικής στο 1989 και από ηθικής στην… Τουρκοκρατία!

Από οικονομικής απόψεως έχουμε επιστρέψει στο 2009, από πολιτικής στο 1989 και από ηθικής στην… Τουρκοκρατία!

Κλίμα ευφορίας κι ομοψυχίας επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκριτικά με τη… Λιβύη.

Κακοήθειες ότι η ΝΔ καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ για «παρακράτος», επειδή ο Τσίπρας τους… έκλεψε την «πατέντα»! Και δεν πλήρωσε πνευματικά δικαιώματα.

Ο Ν. Παππάς ανέλαβε την ευθύνη για το μπάχαλο, αλλά παραμένει στη θέση του. Δηλαδή, αν δεν την είχε αναλάβει, τι θα έκανε; Beach party; Αίτηση για το «Big Brother»;

200.000 σελίδες το αποδεικτικό υλικό της Προανακριτικής. Για να μη λέει ο Παπαγγελόπουλος ότι τον… τύλιξαν σε μία κόλλα χαρτί!

Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης το λες και σύντομο ανέκδοτο.

Ενώ η μετακόμιση της Β. Θάνου από τα ρετιρέ του Αρείου Πάγου στην αυλή του Τσίπρα ήταν λόγω… ιδιοκατοίκησης. Είχαν ανέβει κι οι τιμές στα μούσμουλα.

Η μισή Ελλάδα ασχολείται με τον γιατρό-«μαϊμού» κι η υπόλοιπη με την 33χρονη που απήγαγε τη δεκάχρονη. Απορώ: Γιατί καθυστερεί ο Ερντογάν την απόβαση στη Σέριφο;

Ηθικό δίδαγμα: Το μυστικό στη δημοκρατία δεν είναι να στήνεις παρακράτος, αλλά να μη σε… πιάνουν.

Το ότι κορυφαίος υ­πουργός απειλεί να κλείσει φυλακή εισαγγελέα δεν είναι προφανώς άσκηση τρομοκρατίας, αλλά… promotion για το νέο «Next Top Model».

Πρωθυπουργός παρακολουθούσε τον υπουργό Άμυνας, εκείνος είχε πάρε-δώσε με υπόδικους κι η σύζυγός του έδινε… οδηγίες στην αστυνομία. Όχι στην Ουγκάντα.

Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, παντού ήταν ο Παππάς!

Ποιοι… άθλιοι παρακολουθούν τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις του ΚΚΕ; Τουλάχιστον, επίδομα ανθυγιεινής εργασίας παίρνουν;

Δεν είναι μικρό πράγμα να ακούς τις ιδεολογικές αγωνίες του Κουτσούμπα για την παγκοσμιοποίηση. Τη Λ. Κανέλλη να… κάνει πόλεμο στον καπιταλισμό από τη βίλα της στα βόρεια προάστια.

«Ψεύτης» και «αναξιόπιστος» ο Μιωνή λένε τώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ, όταν συναντούσε τον Ν. Παππά και κανόνιζαν τις «δουλειές» ήταν η μετενσάρκωση του Αποστόλου Παύλου.

Ναι, ο Τσίπρας δεν γνώριζε τίποτα για τα «παιχνίδια» Παπαγγελόπουλου, Παππά κ.ά. Όπως, παλιότερα, ο Σημίτης είχε… πλήρη άγνοια για τις μίζες του Άκη.

Πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης με το «παρακράτος» υπόσχεται ο Γεραπετρίτης. Όπως, π.χ., με τα capital controls, τα κονδύλια για τους πρόσφυγες, τα βλήματα της Σαουδικής Αραβίας κ.λπ.

Δηλαδή, την τετραετία 2015 – 2019 είχαμε το κεντρικό «κατάστημα» (κυβέρνηση), όπου κάποιοι (Παπαγγελόπουλος, Καμμένος, Παππάς…) μέσα είχαν στήσει «μαγαζάκια». Κάτι σαν το Mall Athens ένα πράγμα!

Βιβλίο για την περίοδο που ήταν φυλακή έγραψε ο Γ. Παπαντωνίου. Ο Λ. Γαβαλάς το σκέφτεται α­κόμη.

Στον ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξαν σποτ που υπονοούσε ότι οι μισοί δημοσιογράφοι έχουν εξαγοραστεί από την κυβέρνηση, αλλά δεν είχαν, λέει, σκοπό να θίξουν τους… δημοσιογράφους. Αλλά; Την καφέ αρκούδα της Πίνδου;

Ο Παπαγγελόπουλος πρώτα αποχώρησε από την Προανακριτική για να μην απαντήσει στις ερωτήσεις των βουλευτών και μετά κατήγγειλε ότι προσπάθησαν να τον φιμώσουν! Καλό, δεν λέω, αλλά έχουμε δει και καλύτερα από τον… Σεφερλή.

Επειδή δεν ήθελαν να συκοφαντήσουν τους δημοσιογράφους γύρισαν ολόκληρο σποτ. Αν ήθελαν, δηλαδή, τι θα έκαναν; Τρίωρο ντοκιμαντέρ;

Εδώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και ο Βαρουφάκης κατέθεσε δεκαετές οικονομικό πρόγραμμα. Συγγνώμη, αλλά τόσο μακριά δεν… βλέπει ούτε η Άση Μπήλιου! Ούτε καν η Λίτσα Πατέρα.

Με ένα μόνο σποτ ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να στρέψει εναντίον του κόμματα, οργανώσεις, δημοσιογράφους, το Ισραήλ. Τέτοιο τζακ ποτ ούτε ο Δράμαλης στα Δερβενάκια.

Κατά 65% αυξήθηκαν οι πωλήσεις ποδηλάτων στην πανδημία. Και πώς δεν βγήκαν ακόμη από τον ΣΥΡΙΖΑ να πουν ότι η Δεξιά μας έχει κάνει τη… ζωή ποδήλατο;

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ