Και ξαφνικά αγάπες Κυριάκου – Ταγίπ…

Και ξαφνικά αγάπες Κυριάκου – Ταγίπ…

Όλα τα προβλήματα που έχουμε με την Τουρκία λόγω του μόνιμου τσαμπουκά του τούρκου Σουλτάνου, που τα θέλει όλα δικά του, μέχρι και τον Έβρο ήθελε, λύθηκαν ως διά μαγείας στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την Παρασκευή ο Κυριάκος μαζί του.

Δεν ζητάει πλέον τα νησιά που έχει βάλει στην ατζέντα του. Το μόνο άλυτο πρόβλημα του Ταγίπ είναι ο τουρισμός και παρακάλεσε τον Κυριάκο να βάλει πλάτη για να πάει από κει γιατί έχει μείνει ρέστος. Και ο Μητσοτάκης δεν του χάλασε το χατίρι.

Τι; Αν έβαλε στον Ερντογάν ο Κυριάκος το θέμα της Αγια-Σοφιάς, που θέλει να την κάνει τζαμί. Λίγο… τσαντίστηκε. «Με αυτό θα ασχολούμαι; Να χαλάσω το καλό κλίμα με τον παλιόφιλο τον Ταγίπ; Μου υποσχέθηκε ότι θα κάνει κάποιο σκόντο στις εισβολές που κάνουν για… προπόνηση τα τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα. Γείτονες είμαστε. Τέτοιες ώρες να τον στενοχωρήσω; Ψωμί κι αλάτι. Συμφωνήσαμε να τα πούμε στην Κρήτη. Την αγαπάει τόσο πολύ, που θέλει να έχει ένα κομμάτι του νησιού…».

Είδατε που όλα είναι θέμα καλών προθέσεων; Λείπει από τη συλλογή του Ερντογάν το… οικόπεδο που έχουμε. Ε, για να μη στενοχωριέται, όλο και κάτι θα του δώσουμε…

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ