Προβληματική είναι η Τουρκία, απαντά στον Τσελίκ ο Καμμένος

Προβληματική είναι η Τουρκία, απαντά στον Τσελίκ ο Καμμένος

“Προβληματική είναι η Τουρκία που παραβιάζει εναέριο χώρο και θάλασσα συμμάχου, που σχεδιάζει εισβολή στη σύμμαχο που εισβάλει σε άλλη χώρα (Συρία), που χρησιμοποιεί παιδιά σαν πυρομαχικά και όχι ο ΥΕΘΑ που αρνήθηκα τα ΜΟΕ 5 χρόνια και απέτρεψα με το ΠΝ έρευνα στα χωρικά μας ύδατα”, σηκώνει το γάντι ο πρώην ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος, απαντώντας στον εκπρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας, AKP, Ομερ Τσελίκ.

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ, αναφέρθηκε την Τρίτη με απαξιωτικά σχόλια στoυς Έλληνες υπουργού Άμυνας, υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι πως δεν είναι σε θέση να βρει έναν λογικό άνθρωπο για υπουργό Άμυνας.

«Κάθε υπουργός Άμυνας που φέρνουν κάνει τραυματικές δηλώσεις. Οι Έλληνες υπουργοί Άμυνας είναι πάντα προβληματικοί», είπε προκλητικά.

«Όταν ο πρόεδρος Ερντογάν πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ελλάδα, ο κ. Τσίπρας έκρυψε τον υπουργό Άμυνας. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας και όλοι οι άλλοι (Έλληνες υπουργοί) πρέπει να μάθουν πώς να μιλούν σε ένα μεγάλο κράτος όπως η Τουρκία. Οι Έλληνες υπουργοί Άμυνας θα πρέπει να μάθουν να μιλάνε τη γλώσσα της λογικής. Αν απαντήσουμε, θα τους ανέβει η πίεση στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά σύμφωνα με την ιστοσελίδα sigmalive.com.


Σχολιάστε εδώ