Ακραία αθλιότητα Τούρκων εθνικιστών κατά Βαρβιτσιώτη: «Θα χρειαστεί να κολυμπήσετε έως τη Σικελία»

Ακραία αθλιότητα Τούρκων εθνικιστών κατά Βαρβιτσιώτη: «Θα χρειαστεί να κολυμπήσετε έως τη Σικελία»

Επίθεση ακραία προκλητική κατά του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, αλλά και της Ελλάδας συνολικά εξαπέλυσε  ο γενικός γραμματέας του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ισμέτ Μπουγιουκαταμάν, προειδοποιώντας για νέα Μικρασιατική Καταστροφή.

«Η συμβουλή μας προς το ελληνικό κράτος είναι να δέσει ένα λουρί στα εγγόνια εκείνων που διέπραξαν ελαφρά την καρδία τις σφαγές ενάντια στο τουρκικό έθνος μεταξύ του 1919 και 1922. Διαφορετικά, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το τουρκικό έθνος εξακολουθεί να διαθέτει συνεχιστές του Ατατούρκ και ότι αυτή τη φορά μπορεί να χρειαστεί να κολυμπήσουν μέχρι τη Σικελία».

Ο Μπουγιουκαταμάν ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter αναλυτικό δημοσίευμα της ETIKHABER με το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσής του:


Η μακροσκελής γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε ο Τούρκος εθνικιστής αποτελεί απάντηση –όπως ισχυρίζεται- στις δηλώσεις του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων, στις 19 Μαΐου.

«Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, και αυτοί οι αγνώμονες που έκαψαν την τουρκική σημαία επιτέθηκαν στον Ατατούρκ και το τουρκικό έθνος με το όνειρο για ένα “Κράτος του Πόντου” και αυτή η κωμωδία έχει μετατραπεί σε απύθμενο μίσος. Αλλά να μην έχει κανείς αμφιβολία: Θα μετατρέψουμε τα όνειρά τους σε εφιάλτη», ανέφερε ο γενικός γραμματέας του εθνικιστικού κόμματος.

Συνεχίζοντας το παραλήρημά του, ο ίδιος πρόσθεσε: «Οι πρόγονοι των σημερινών Ελλήνων είναι ανάμεσα σ’ εκείνους που γνωρίζουν καλά τις ανθρώπινες αρετές του τουρκικού έθνους και πως έζησαν ελεύθερα για αιώνες κάτω από την τουρκική κυριαρχία. Δεν έχει αιμορραγήσει ούτε μία μύτη ελληνική, εκτός από των εισβολέων Ελλήνων στρατιωτών, τους οποίους ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ στραγγάλισε στους άγιους τόπους της πατρίδας».

Πηγή:  Hellas Journal, με πληροφορίες από το ΕΘΝΟΣ
Φωτο: Twitter@buyukataman


Σχολιάστε εδώ