Με έλληνες διαιτητές θα ξεκινήσει  το πρωτάθλημα

Με έλληνες διαιτητές θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Με έλληνες διαιτητές θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα και πάλι το πρωτάθλημα το διήμερο 6 – 7 Ιουνίου, αλλά το πιθανότερο είναι μετά τις πρώτες δύο – τρεις αγωνιστικές να κληθούν να σφυρίξουν και ξένοι.

Ποιο είναι το κλειδί; Η λήξη της υποχρεωτικής μέχρι και σήμερα 14ήμερης καραντίνας στην οποία είναι υποχρεωμένοι να τίθενται οι ταξιδιώτες από το εξωτερικό, ακόμα κι αν έχουν περάσει από τεστ κορονοϊού και στη χώρα τους και στην Ελλάδα, τα οποία έχουν βγει αρνητικά. Αυτό αναμένεται να γίνει σε πρώτη φάση από τις 15 Ιουνίου και έπειτα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει όλες τις πτήσεις προς και από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» τη συγκεκριμένη ημερομηνία, μαζί και τα εποχιακά ξενοδοχεία.

Συνεπώς, επιλογές θα υπάρχουν αρκετές μετά τις 15 Ιουνίου για τον επικεφαλής της ΚΕΔ Μέλο Περέιρα (όχι από Ισπανία και Ιταλία, που ακόμα μετρούν τις αμέτρητες πληγές τους), ο οποίος πάντως ούτως ή άλλως ήθελε να δώσει κάποια ματς των πλέι οφ και σχεδόν όλα των πλέι άουτ σε έλληνες διαιτητές και όχι σε ξένους, ακόμα κι αν δεν είχε εμφανιστεί η πανδημία.

Όσο για τους ημιτελικούς κυπέλλου (ρεβάνς Άρης – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ) και τον τελικό της διοργάνωσης; Εκτός απροόπτου θα διεξαχθούν με ξένους διαιτητές, στα τέλη Ιουλίου, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ