Αν τον πρώτο χρόνο Μητσοτάκη είχαμε Έβρο, πανδημία, ύφεση, ανεργία κ.λπ., σκέψου τι πρόκειται να μας συμβεί μέχρι το τέλος της τετραετίας

Αν τον πρώτο χρόνο Μητσοτάκη είχαμε Έβρο, πανδημία, ύφεση, ανεργία κ.λπ., σκέψου τι πρόκειται να μας συμβεί μέχρι το τέλος της τετραετίας

Με βάση το… καλό σενάριο, από την πανδημία θα «καθαρίσουμε» την άνοιξη του 2021. Με το κακό, πιο νωρίς θα πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Πολύνεκρο τροχαίο ύστερα από μετωπική υποβρύχιου με τρίκυκλο στ’ ανοιχτά της Λάρισας. Ναυάγιο με τρόλεϊ στην εθνική Ραφήνας – Μυκόνου.

Δένδιας: «Η Ελλάδα θα επεκτείνει τα 12 μίλια όπου θέλει, όταν κρίνει κι όπως θέλει». Κι αν ποτέ τα επεκτείνει να… μου γράψετε!

Στο μεταξύ, τα τουρκικά μαχητικά έφτασαν να πετάνε πάνω από την Πάτμο, αλλά μέχρι να φτάσουν Ζάκυνθο έχουν ακόμη δρόμο.

Κατά 40% αυξήθηκαν την περίοδο της πανδημίας οι πωλήσεις ποδηλάτων. Και πώς δεν βρήκε η Φώφη να καταγγείλει ότι η Δεξιά μας… έχει κάνει τη ζωή ποδήλατο;

Πιο σκληρή στάση ένα­ντι της Τουρκίας ζητάει από την κυβέρνηση ο Κατρού­γκαλος. Που ως ΥΠΕΞ είχε προτείνει να μοιράσουμε το Αιγαίο με τον Ερντογάν. Από το… τσιφτετέλι στο τσάμικο, ένα τσιγάρο δρόμος!

Να υποθέσω ότι στο επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρχει ειδικό κεφάλαιο για το real estate. Κρίμα να πάει χαμένο το know how Παπαδημούλη.

Πανευρωπαϊκό μέτωπο κατά της… ολιγαρχίας οργανώνει ο Βαρουφάκης. Αυτές είναι οι συνέπειες που λόγω πανδημίας δεν έγινε το Καρναβάλι της Πάτρας.

Την πρόβα στο Εθνικό Θέατρο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης. Την επόμενη φορά θα ανέβει και στο σανίδι.

«Ανεπαρκές το πολιτικό προσωπικό της κυβέρνησης», λέει ο Τσίπρας. Που είχε κάνει υπουργούς τον Φλαμπουράρη, την Τασία, τη Νοτοπούλου και τη Θεανώ με τα… γεμιστά.

Θα πίνει ελληνικό καφέ στον Κορυδαλλό ο Παπαγγελόπουλος και ο Τσίπρας θα μιλάει για φιάσκο της κυβέρνησης. Που το… κατάστημα δεν έχει μηχανή του espresso.

Για το ότι υπάρχουν ΜΜΕ στην Ελλάδα που «πανηγυρίζουν» για την ήττα του Χαφτάρ στη Λιβύη και τη νίκη των μισθοφόρων του Ερντογάν καμία έκπληξη. 400 χρόνια ήταν αυτά, όλο και κάποιο κουσούρι θα άφηναν.

Ο ιός μπορεί να μεταδοθεί και από τα air conditions προειδοποιούν οι επιστήμονες. Θέμα χρόνου είναι να βγάλει απόφαση ο Χαρδαλιάς για υποχρεωτική χρήση… βεντάλιας.

Αυτοί που επί μονίμου βάσεως ζητάνε να ανοίξουν τα σύνορα για τους πρόσφυγες, τώρα ανησυχούν που θα έρθουν τουρίστες. Μετά τους λοιμωξιολόγους θα πιάσουν δουλειά και οι ψυχίατροι.

Διότι, ως γνωστόν, ο κορονοϊός μεταδίδεται από Αυστριακό ή Βέλγο, αλλά με τίποτα από Σομαλό ή Κονγκολέζο.

800 ευρώ πνευματικά δικαιώματα πλήρωσε ο Δήμος Αθηναίων στον Κραουνάκη. Δηλαδή, αν ήταν η Ελ. Φουρέιρα πόσα θα έδινε, 5 εκατ.;

Να εξαιρεθούν ο πρόεδρος και οι βουλευτές της Προανακριτικής ζητάει ο Τσοβόλας. Και την απόφαση για τον Παπαγγελόπουλο να πάρει η… κριτική επιτροπή του «Masterchef».

Το 10% κρίνει θετικά τη στάση του Βαρουφάκη στην πανδημία. Δηλαδή, που πηγαινοερχόταν αμέριμνος στο εξοχικό του στην Αίγινα;

Ενώ ένα 14,8% έχει θετική γνώμη για τον Κουτσούμπα του ΚΚΕ, που στη καραντίνα διάβαζε Λένιν κι άκουγε Γωγώ Τσαμπά.

Στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τον λαό. Στο μεταξύ, τα γραμμάτια από την περίοδο 2015 – 2019 ακόμη… απλήρωτα τα έχουν!

Φέτος είναι ο πιο ζεστός Μάιος των τελευταίων 160 χρόνων. Επί μπαμπά Μητσοτάκη είχαμε φοβερή ξηρασία, είχαν στερέψει μέχρι κι οι… πισίνες!

Στον ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύονται να καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ εμπορικών κέντρων και εστιατορίων. Σκέψου να έπρεπε να χειριστούν γενικά την πανδημία.

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο κέ­ντρο της Θεσσαλονίκης. Τελικά, ναι, δεν χάθηκε κάθε ελπίδα να λυθεί το Μεταναστευτικό!

Το ότι ο Μπουτάρης αποκάλεσε τον Βαρουφάκη «μπαγλαμά» δεν είναι απαραίτητα κακό για τον Βαρουφάκη. Συκοφαντία για τον… μπαγλαμά, ίσως.

Λόγω κορονοϊού και κρίσης, ένας στους δύο Έλληνες σκέφτεται να αλλάξει δουλειά. Και ο δεύτερος χώρα; Ημισφαίριο; Πλανήτη;

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ