Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ – Το Μεγάλο Μυστικό

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ – Το Μεγάλο Μυστικό

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ
Βιβλίο 4
Το Μεγάλο Μυστικό

ΒΙΒΛΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑΣυγγραφέας
Rene Goscinny
Εικονογράφηση
Jean-Jaques Sempe


O Μικρός Νικόλας είναι ένα πανέξυπνο αγόρι που λατρεύει τους γονείς του και θεωρεί τους συμμαθητές του μέλη της οικογένειάς του. Του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και να κάνει πλάκες με τους φίλους του. Είναι καβγατζής, αλλά και τρυφερός, περίεργος αλλά και ευγενικός. Αυτός και η τρελοπαρέα του θα σας κρατήσουν ατέλειωτες ώρες συντροφιά με τις απίθανες και διασκεδαστικές περιπέτειές τους.

Η Μαρί Εντουίζ ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Νικόλα. Εάν το μάθουν οι γονείς του, αλίμονό του! Υπόσχεται να μην το πει πουθενά με έναν όρο: Να την υπακούει σα σκυλάκι για μία εβδομάδα. Αντίο, ποδοσφαιρικοί αγώνες! Ο Νικόλας θα περάσει φρικτές μέρες! Για να μην αναφέρουμε τον Ζοφρουά, που παριστάνει τον τζέντλεμαν, ή τη Λουιζέτ, που φαίνεται να ζηλεύει…


Unique Selling Points

• Σειρά εικονογραφημένων βιβλίων, βασισμένη στο κλασικό πλέον έργο των Ρενέ Γκοσινί και Ζαν Ζακ Σανπέ.
• Ο Μικρός Νικόλας, 55 χρόνια μετά τη δημιουργία του, εξακολουθεί να γοητεύει μικρούς και μεγάλους και να αποτελεί έναν λογοτεχνικό θησαυρό για όλες τις ηλικίες και μια παγκόσμια επιτυχία.
Τα βιβλία μεταφράστηκαν σε περισσότερες από 30 χώρες και έχουν πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.
• Η σειρά αυτή βασίζεται στην τηλεοπτική μεταφορά του έργου, η οποία προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 20 χώρες. Στην Ελλάδα τα επεισόδια προβάλλονται από την κρατική τηλεόραση και σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.
• Τα βιβλία της σειράς χαρακτηρίζονται από το ανεπανάληπτο χιούμορ του Ρενέ Γκοσινί (δημιουργού των “Αστερίξ” και “Λούκι Λουκ”), ενώ η εικονογράφηση είναι βασισμένη στην πρωτότυπη του Ζαν Ζακ Σανπέ.
• Το πιο χαρισματικό αγόρι όλου του κόσμου προκαλεί πηγαίο γέλιο και δημιουργεί έντονα συναισθήματα.
• O Μικρός Νικόλας είναι ένας ήρωας με τον οποίο τα παιδιά μπορούν να ταυτιστούν. Οι χαρακτήρες είναι καθημερινοί και αντιμετωπίζουν καταστάσεις οικείες σε όλους.
• Ιστορίες που, μέσα από το χιούμορ, πραγματεύονται διαχρονικές έννοιες και αξίες όπως φιλία, οικογένεια, δικαιοσύνη, αποδοχή της διαφορετικότητας.
• Μέσα από αυτές τις ιστορίες οι γονείς δείχνουν πώς ήταν η ζωή τους όταν αυτοί ήταν μικροί, ενώ τα παιδιά αντιλαμβάνονται ότι κάποια πράγματα παραμένουν αναλλοίωτα από τον χρόνο.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ

Σειρά: Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ
Ηλικία: 7 +
Κατηγορία:  Παιδικό βιβλίο
ISBN: 978-960-621-461-5


Σχολιάστε εδώ