Η Χαρά χορεύει

Η Χαρά χορεύει


Συγγραφέας – Εικονογράφος
Lozano Luciano
Μεταφραστής 
Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη


Στη Χαρά δεν αρέσουν καθόλου τα μαθηματικά.
Και στο σχολείο, γενικά, δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά… μέχρι που ανακαλύπτει τον χορό.
 Κι ο χορός την ευχαριστεί και τη γεμίζει τόσο, που όλα της τα προβλήματα λύνονται σιγά σιγά.

Το Η Χαρά χορεύει είναι το πρώτο βιβλίο του βραβευμένου Ισπανού συγγραφέα και εικονογράφου Luciano Lozano που μεταφράζεται στα ελληνικά και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος. Μέσα από την τρυφερή εικονογράφηση ανακαλύπτουμε τη Χαρά, ένα συνηθισμένο κορίτσι που δεν μπορεί να συγκεντρωθεί στο σχολείο και δυσκολεύεται πολύ στα Μαθηματικά.

Ανήσυχοι, οι γονείς της προσπαθούν να τη βοηθήσουν ζητώντας ακόμα και τη γνώμη ειδικών, ώσπου μια μέρα η Χαρά αφήνεται σε μια γλυκιά μελωδία και αρχίζει να χορεύει. Από εκείνη τη στιγμή η ζωή της αλλάζει, μιας και η Χαρά ανακαλύπτει πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχεί, και πως απλά ο δικός της τρόπος να μαθαίνει είναι διαφορετικός από των περισσότερων άλλων παιδιών.

> Μια τρυφερή ιστορία για τη διαφορετικότητα και τα ξεχωριστά ταλέντα κάθε παιδιού, που απογειώνεται από την ολοζώντανη εικονογράφηση, ειδικά τις στιγμές που η μικρή Χαρά απολαμβάνει ανέμελη τη μαγεία του χορού.

> Ένα βιβλίο για τις επιθυμίες, την αυτοπεποίθηση και τον χορό!

Απόσπασμα βιβλίου 


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Luciano Lozano γεννήθηκε το 1969 στην Ισπανία. Είναι βραβευμένος συγγραφέας, γραφίστας και εικονογράφος. Ζει στη Βαρκελώνη.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ηλικία: 4+
Κατηγορία: Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά
ISBN: 978-960-484-525-5


Σχολιάστε εδώ