The Luminaries: η νέα σειρά εποχής με την Έβα Γκριν αποκλειστικά στην COSMOTE TV

The Luminaries: η νέα σειρά εποχής με την Έβα Γκριν αποκλειστικά στην COSMOTE TV

– Πρεμιέρα στις 22/5, πριν από τις ΗΠΑ και Μ. Βρετανία

Με τη νέα μίνι σειρά εποχής «The Luminaries», σε σενάριο της βραβευμένης με Booker συγγραφέως του ομώνυμου βιβλίου Έλενορ Κάτον, εμπλουτίζεται το πρόγραμμα της COSMOTE TV. Με φόντο τη Νέα Ζηλανδία του 19ου αιώνα, η σειρά αφηγείται μία επική ιστορία αγάπης, δολοφονιών και εκδίκησης, καθώς άνθρωποι από όλο τον κόσμο κατευθύνονται στη χώρα για να αναζητήσουν μία καλύτερη τύχη και να φτιάξουν περιουσία την περίοδο που έμεινε γνωστή ως «Ο Πυρετός του Χρυσού».

Παράλληλα, τα επεισόδια σκιαγραφούν τη βικτωριανή κοινωνία των αποικιών, την ενασχόληση των ανθρώπων με τα ζώδια, τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος και τη μοίρα, τις δολοπλοκίες και την ανθρώπινη απληστία.

Η σειρά είναι μία παραγωγή της Fremantle και θα προβληθεί στη χώρα μας αποκλειστικά από την COSMOTE TV, αμέσως μετά την πρεμιέρα της στη Νέα Ζηλανδία και πριν από την πρεμιέρα της σε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία από το BBC.

Η ιστορία ακολουθεί την νεαρή και ασυμβίβαστη Άννα (Ιβ Χιούσον – Bridge of Spies, Robin Hood), που εγκαταλείπει τη Μ. Βρετανία και πηγαίνει στην Νέα Ζηλανδία για να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή. Εκεί θα γνωρίσει τον Έμερι (Χιμές Πατέλ – Yesterday). Η συνάντηση αυτή θα πυροδοτήσει ένα περίεργο είδος μαγείας που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει.

Μεταξύ των πρωταγωνιστών της σειράς βλέπουμε την Έβα Γκριν (Casino Royale, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, Dumbo) στον ρόλο μιας αδίστακτης ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής.

Το «The Luminaries» θα κάνει Α΄ τηλεοπτική προβολή στο COSMOTE SERIES HD την Παρασκευή 22/5 στις 22.00. Το Σάββατο 30/5, στο pop up κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD θα πραγματοποιηθεί μαραθώνιος της σειράς, καθώς θα προβληθούν ξανά τα δύο πρώτα επεισόδιά της, ενώ τα υπόλοιπα 4 θα κάνουν πρεμιέρα αμέσως μετά back to back.

Έπειτα από την προβολή τους, τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά, για θέαση στον δωρεάν on demand κατάλογο της COSMOTE TV (υπηρεσία COSMOTE TV Plus).

Οι συνδρομητές της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV, έχουν τη δυνατότητα να πλοηγηθούν ακόμα πιο εύκολα στη βιβλιοθήκη σειρών της και να επιλέξουν μέσω προσωποποιημένων προτάσεων το είδος σειράς που τους ενδιαφέρει.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ