Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΑΚΙΝΘΟΥΣ

Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΑΚΙΝΘΟΥΣ


Συγγραφέας
ΕΥΗ ΦΡΥΓΑΝΑ


Οι υάκινθοι που θέλησε να φυτέψει στον κήπο του αδερφού της, η αρχιφύλακας Λόρεν Γουότερστον έγιναν η αιτία να ανακαλύψει το πτώμα μιας γυναίκας που είχε εξαφανιστεί από καιρό.
Οι υποψίες για τη δολοφονία πέφτουν στην οικογένειά της. Έτσι, της απαγορεύεται κάθε συμμετοχή στην υπόθεση.
Τα βασικά στοιχεία από τον φάκελο του θύματος, που της παρέχει κρυφά ο επιθεωρητής Πίτερ Ρέντφορντ, την οδηγούν να χτίσει τις δικές της θεωρίες για το τι συνέβη.
Στην προσπάθειά της να αποδείξει την αθωότητα των αγαπημένων της προσώπων, ξεκινάει τη δική της ανεξάρτητη έρευνα, χωρίς να υπολογίζει κανέναν κίνδυνο.
Νέα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια, αλλά και η απόπειρα δολοφονίας εναντίον ενός ντετέκτιβ που συμμετέχει στην υπόθεση περιπλέκουν την κατάσταση ακόμα περισσότερο…
Θα κατορθώσει η Λόρεν να εξιχνιάσει την υπόθεση, αλλά και να ξεδιαλύνει τα συναισθήματα που νιώθει για τον επιθεωρητή Ρέντφορντ;

Είπαν για το βιβλίο 

Η γραφή είναι υπέροχη -ειδικά για πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέα. Διαθέτει μεθοδικότητα, αληθοφάνεια και παραθέτει σιγά-σιγά τα στοιχεία, εντείνοντας την αγωνία. Τα φυσικά χαρακτηριστικά καθώς και οι αντιδράσεις των προσώπων περιγράφονται με τέτοιο τρόπο που δεν κουράζουν, αλλά ταυτόχρονα ζωντανεύουν τους διαλόγους. Δεν παρατήρησα περιττές επαναλήψεις, άσχετες σκέψεις και μακροσκελείς μονολόγους. Πρόκειται για ένα καλογραμμένο ανάγνωσμα, με λόγο που ρέει γρήγορα. Τόσο το τέλος του βιβλίου, όσο και η υπόθεση στο οπισθόφυλλο με έκαναν να πιστεύω ότι θα υπάρξει και συνέχεια.
-Χρύσα Παναγοπούλου-
Διαβάστε περισσότερα στο vivliosimeia.blogspot.com 


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Εύη Φρυγανά γεννήθηκε στη Χαλκίδα και σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Η αγάπη της για τη συγγραφή την οδήγησε τον Αύγουστο του 2013 να ιδρύσει το λογοτεχνικό μπλογκ Moonlight Tales και το ενδιαφέρον της για ό,τι σχετίζεται με τις έρευνες ανθρωποκτονιών να παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια εγκληματολογίας.
Ξεκίνησε να γράφει από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού και το 2016 εκδόθηκε το πρώτο της μυθιστόρημα.
Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στη διεύθυνση: www.evifrigana.gr


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ

Κατηγορία: Ελληνική Λογοτεχνία, Αστυνομικό Μυθιστόρημα
ISBN: 9789606214585


Σχολιάστε εδώ