Η Katy Perry συνεχίζει τις ξεκαρδιστικές μεταμφιέσεις για τις ανάγκες του American Idol!

Η Katy Perry συνεχίζει τις ξεκαρδιστικές μεταμφιέσεις για τις ανάγκες του American Idol!

Η αγαπημένη star μετά το γιγαντιαίο αντισηπτικό, η Katy Perry ξαναγίνεται η μασκότ του κορονοϊού! Η διάσημη τραγουδίστρια αυτή τη φορά ντύθηκε γιγαντιαίο χαρτί υγείας!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

WIPE (I mean SWIPE?) over to see how you can vote for your fav #americanidol top 10 FYI ?spoiler alert?West coast, if you’re looking for that extra roll, tune in to @AmericanIdol now on @abcnetwork to see my big dumb stash (disclaimer TP costume not made of actual TP ?)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry) στις


Στο πλαίσιο των γυρισμάτων του talent show American Idol για την επιλογή των 7 φιναλίστ, η εκκεντρική star και κριτής, Katy Perry, μας χαρίζει στιγμές γέλιου δικαιολογώντας την εμφάνιση της λέγοντας: «Ήθελα να βεβαιωθώ ότι όλοι έχουν χαρτί υγείας στο σπίτι!»

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μετά το γιγαντιαίο αντισηπτικό, η Katy Perry ξαναγίνεται η μασκότ του κορονοϊού! Η διάσημη τραγουδίστρια είναι μάλλον fan του MAD καθώς αυτή τη φορά ντύθηκε γιγαντιαίο χαρτί υγείας, όπως της είχαμε προτείνει στην προηγούμενη εμφάνιση της! Στο πλαίσιο των γυρισμάτων του talent show American Idol για την επιλογή των 7 φιναλίστ, η εκκεντρική star και κριτής, Katy Perry, μας χαρίζει στιγμές γέλιου δικαιολογώντας την εμφάνιση της λέγοντας: «Ήθελα να βεβαιωθώ ότι όλοι έχουν χαρτί υγείας στο σπίτι!» Η ίδια δεν φορούσε την στολή της σε όλη την διάρκεια του show και υποσχέθηκε να δωρίσει την στολή της στον συμπαρουσιαστή της Luke καθώς όπως είπε… θα του χρειαστεί! «Προσπαθώ να ντύνομαι δημοφιλή πράγματα» υποστήριξε και συνέχισε λέγοντας πως “Την επόμενη εβδομάδα, θα είμαι ψωμί μπανάνας!” Όταν ρωτήθηκε αν ο αρραβωνιαστικός της Orlando Bloom έχει λόγο στα πρωτότυπα και τρελά κοστούμια της, είπε ότι όλες οι ιδέες είναι δικές της λόγω αϋπνίας, θέλοντας να δώσει μία ευχάριστη και ευδιάθετη νότα στη δύσκολη αυτή εποχή της πανδημίας! Katy περιμένουμε να σε δούμε ντυμένη και γιγαντιαία μάσκα! Θα σκίσεις! #madtv Διαβάστε περισσότερα στο www.mad.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad TV (@mad_tv) στις

Η ίδια δεν φορούσε την στολή της σε όλη την διάρκεια του show και υποσχέθηκε να δωρίσει την στολή της στον συμπαρουσιαστή της Luke καθώς όπως είπε… θα του χρειαστεί! «Προσπαθώ να ντύνομαι όπως όλα τα δημοφιλή πράγματα» υποστήριξε και συνέχισε λέγοντας πως “Την επόμενη εβδομάδα, θα είναι ψωμί μπανάνας!”

Όταν ρωτήθηκε αν ο αρραβωνιαστικός της Orlando Bloom έχει λόγο στα πρωτότυπα και τρελά κοστούμια της, είπε ότι όλες οι ιδέες είναι δικές της λόγω αϋπνίας, θέλοντας να δώσει μία ευχάριστη και ευδιάθετη νότα στη δύσκολη αυτή εποχή της πανδημίας!


Σχολιάστε εδώ