Ωραία! Θα κάνουμε Πάσχα στο σαλόνι, Δεκαπενταύγουστο στο μπαλκόνι και Χριστούγεννα στο… Δρομοκαΐτειο

Ωραία! Θα κάνουμε Πάσχα στο σαλόνι, Δεκαπενταύγουστο στο μπαλκόνι και Χριστούγεννα στο… Δρομοκαΐτειο

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι φέτος το Πάσχα ο Χριστός δεν πρόκειται να αναστηθεί αν δεν στείλει sms στον Χαρδαλιά.

Όσο για τις βόλτες στο όρος των Ελαιών και στα after bar της Βηθλεέμ, να τις ξεχάσει. 300 ευρώ πήγε το πρόστιμο.

Θα ’χουμε φτάσει στα επόμενα Χριστούγεννα και από την κυβέρνηση θα λένε ότι ο πιο κρίσιμος μήνας για την πανδημία είναι ο… μεθεπόμενος Αύγουστος.

Κλειστά θα είναι τις μέρες του Πάσχα τα μεγάφωνα των εκκλησιών. Διότι, ως γνωστόν, ο κορονοϊός μεταδίδεται και με τα ντεσιμπέλ.

Πού θα πάει, μέχρι να τελειώσει η πανδημία ο Χαρδαλιάς θα τη φορέσει τη στολή του συνταγματάρχη.

Εκτός από την Άντζυ Σαμίου, τον Σωτ. Τσιόδρα αμφισβητεί και ο Ν. Κοτζιάς. Ενστάσεις έχει η Αννίτα Πάνια, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται δημόσια παρέμβαση του Στ. Γονίδη.

Διαβάζω ότι ο Τσίπρας είναι έτοιμος για πρόωρες εκλογές. Κάπως σαν τον Δράμαλη πριν τα Δερβενάκια. Τον Ρακιντζή πριν από τη Eurovision.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Τσίπρας ανακοίνωσε πρόγραμμα 26 δισ. για την οικονομία. Αυτήν την εβδομάδα υποθέτω ότι θα εξηγήσει από πού θα βρει τα χρήματα.

Αποφυλακίστηκε κι ο Γιάννος. Μέχρι την 1η Ιουλίου θα δουλέψει σκληρά στην οικοδομή για να μαζέψει τα 150.000 ευρώ της εγγύησης.

Βαστάτε τον Πολάκη! Κίνησε από μόνος του να τσακίσει τη διαπλοκή στα Μέσα Ενημέρωσης. Στα διαλείμματα θα βρει το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Στα ρεπό θα βάλει τέλος στον εμφύλιο της Συρίας και θα λύσει τον κύβο του Ρούμπικ.

Ανησυχεί ο Παπαδημούλης ότι η ύφεση στην Ελλάδα θα είναι μεγαλύτερη από άλλες χώρες. Και τι φοβάται ακριβώς; Μην δεν έχει χρήματα να κάνει τα ψώνια του στον Σκλαβενίτη;

Συμφωνώ και επαυξάνω: Να φτιάξει δικό του κανάλι ο Πολάκης. Τόσο καιρό παίζει χωρίς αντίπαλο το Allou Fun Park. Θα ανέβει κι ο ανταγωνισμός στο κουκλοθέατρο.

Άλλο ανέκδοτο: Η Β. Σταμάτη ζει κάτω από άθλιες συνθήκες με… 2.400 ευρώ τον μήνα!

Δεν αρκούν ούτε για τους σολομούς και τα πατέ της εβδομάδας. Άσε που έχουν φτάσει στα ύψη και οι τιμές της Dom Perignon.

Ο Βελόπουλος λέει ότι με το εμβόλιο για τον κορονοϊό κάποιοι θέλουν να επιβάλουν παγκόσμια δικτατορία. Όσο βλέπει οράματα κανένα πρόβλημα. Αν αρχίσει να ακούει φωνές, πρέπει να ανησυχεί!

Κι όταν με το καλό τελειώσει η πανδημία βλέπω τον Χαρδαλιά να αναλαμβάνει διοικητής στο Γ’ Σώμα Στρατού. Μην πάει χαμένη τόση… προθέρμανση!

Η Άντζυ Σαμίου έχει ενστάσεις για τον Τσιόδρα, η Π. Τσαπανίδου διαφωνεί με τα μέτρα. Περνάει κρίση το γυναικείο κίνημα στη χώρα.

Βρήκε ο Γιάννος τα χρήματα για την εγγύηση ή να ξεκινήσουμε έρανο αγάπης;

Αύριο θα εξαγγείλω ολοκληρωμένο πρόγραμμα τρίμηνων διακοπών στα νησιά Φίτζι. Μετά θα πάω Κουμουνδούρου να μου πουν πού θα βρω τα χρήματα για τα έξοδα.

Τι είναι, δηλαδή, 20.000 – 30.000 ευρώ μπροστά στα 26 δισ. που υποσχέθηκε ο Τσίπρας; Οι… τόκοι από τις καταθέσεις του Παπαδημούλη.

Ο Βαρουφάκης νοσταλγεί τις μέρες που ήταν υπουργός Οικονομικών. Τον καταλαβαίνω. Και σ’ εμάς έχουν μείνει… αξέχαστες. Σαν να γλιτώσαμε από το ναυάγιο του «Τιτανικού» ένα πράγμα.

Καλλιτεχνικά νέα: Προτάσεις για τη θωράκιση της οικονομίας καταθέτει το ΚΙΝΑΛ. Νέο βιντεοκλίπ κυκλοφόρησε η Π. Ζήνα.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ