Τι σας προβληματίζει τώρα που #μένουμε_σπίτι;

Τι σας προβληματίζει τώρα που #μένουμε_σπίτι;

Καθώς οι περισσότεροι από εμάς #menoumespiti, η σκέψη μας είναι στο πώς θα περάσουμε πιο ανώδυνα και πώς θα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτό το δύσκολο διάστημα.
Θέλουμε να μείνουμε υγιείς, παραγωγικοί, ήρεμοι και δημιουργικοί, αλλά η πρωτόγνωρη συνθήκη του εγκλεισμού ανατρέπει τα δεδομένα μας και δοκιμάζει τις αντοχές μας.
Σκεφτήκαμε να απευθυνθούμε στους καθ’ ύλη αρμόδιους συνεργάτες μας, ζητώντας τις συμβουλές τους για όσα μας προβληματίζουν.
Έτσι, λοιπόν, τις επόμενες εβδομάδες θα έχετε την ευκαιρία να ζητήσετε συμβουλές για τη διατροφή, την ψυχική υγεία, την υποστήριξη της επιχείρησής σας, την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη,  την οργάνωση και τακτοποίηση του σπιτιού σας αλλά και τη γυναικεία ενδυνάμωση από τους ειδικότερους κάθε τομέα.
Κάθε Δευτέρα θα συγκεντρώνουμε τα ερωτήματά σας μέσα από τα social media των Εκδόσεων Κλειδάριθμος και στο τέλος της εβδομάδας θα παρακολουθούμε μαζί το βίντεο με τις απαντήσεις του κάθε ειδικού.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα παρακάτω αλλά και στο blog μας εδώ.

 

Διατροφή | 6-10 Απριλίου
Ο διαιτολόγος Ευάγγελος Ζουμπανέας θα απαντήσει στις ερωτήσεις μας για τη σωστή διατροφή κατά το διάστημα της καραντίνας.
Ο Ευάγγελος Ζουμπανέας είναι συγγραφέας του βιβλίου Διατροφική Νοημοσύνη.

Ψυχική υγεία | 13-16 Απριλίου 
Η ψυχολόγος και συγγραφέας Τένια Μακρή θα μας απαντήσει σχετικά με τη διατήρηση της ψυχικής ισορροπίας όσο #menoumespiti
Η Τένια Μακρή είναι συγγραφέας του βιβλίου Τι θα κάνω μ΄εσένα μαμά…

Επιχειρηματικότητα | 20-24 Απριλίου 
Ο Καθηγητής Marketing και Management Γιώργος Μ. Κλήμης μας προτείνει τρόπους διαχείρισης της κρίσης σε επιχειρηματικό επίπεδο και δίνει συμβουλές επικοινωνίας και προώθησης κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης περιοδου.
Ο Γιώργος Μ. Κλήμης έχει επιμεληθεί τα βιβλία Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ του P.Kotler και Βασικές αρχές επιχειρηματικής στρατηγικής των R. M. Grant και Judith Jordan.

Προσωπική & επαγγελματική ανάπτυξη | 27-30 Απριλίου 
Η Πηνελόπη Θεοδωρακάκου,  Women On Top Co-founder και Personal & Executive Coach,  θα μας δώσει συμβουλές για το πώς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα για την προσωπική και επαγγελματική μας ενδυνάμωση.

Τακτοποίηση | 4-8 Μαΐου 
H πιστοποιημένη σύμβουλος της Μεθόδου KonMari στην Ελλάδα Ελένη Χρυσικού, μας βοηθά να απαλλαχθούμε από όσα δεν χρειαζόμαστε πια και να βάλουμε το σπίτι μας σε τάξη βελτιώνοντας την καθημερινότητά μας.
Βρείτε εδώ τα βιβλία της Marie Kondo, Κίκι και Ζακ και Σπίτι σε τάξη, ζωή σε τάξη.

Φεμινισμός της καθημερινότητας | 11-15 Μαΐου 
Οι συνιδρύτριες του οργανισμού Women on Top, Στέλλα Κάσδαγλη και Πηνελόπη Θεοδωρακάκου θα απαντήσουν σε ερωτήσεις μας σχετικά με τη γυναικεία ενδυνάμωση και τη συμπερίληψη αλλά και για το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στερεότυπα και προκαταλήψεις.
Η Στέλλα Κάσδαγλη έχει μεταφράσει το βιβλίο Βγες από το λαβύρινθο του Dr Spencer Johnson.

Ανυπομονούμε να λάβουμε τις ερωτήσεις σας, και να ακούσουμε τις απαντήσεις των ειδικών!

Με φιλικούς χαιρετισμούς #από_το_σπίτι μας
Η ομάδα των εκδόσεων Κλειδάριθμος


Σχολιάστε εδώ