Πιο αυστηρά μέτρα για τις μετακινήσεις μελετά η κυβέρνηση… Εκτός από την άδεια του Χρυσοχοΐδη, την έγκριση του Χαρδαλιά, ιατρική γνωμάτευση του Τσιόδρα…

Πιο αυστηρά μέτρα για τις μετακινήσεις μελετά η κυβέρνηση… Εκτός από την άδεια του Χρυσοχοΐδη, την έγκριση του Χαρδαλιά, ιατρική γνωμάτευση του Τσιόδρα…

…θα απαιτείται και βεβαίωση του Βορίδη, ως… αρμόδιου για την αγροκτηνοτροφία! Και τα πρόβατα.

Στηρίζει υποτίθεται ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση για την πανδημία, αλλά καταγγέλλει τα μέτρα για τα νοσοκομεία, αμφισβητεί τις αποφάσεις για εργαζόμενους και επιχειρήσεις.

Δηλαδή, έτσι και δεν στήριζε, τι ακριβώς θα έκανε; Διάβημα στον ΟΗΕ για τα χαλιά του Μαξίμου, στη Unicef για τις τιμές στα μούσμουλα.

Οσονούπω, για τις μετακινήσεις σαλόνι – κρεβατοκάμαρα θα χρειάζεται να πατάμε τον κωδικό 4, παροχή βοήθειας σε άτομο που βρίσκεται σε ανάγκη (σύ­ντομο σεξ…)

Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι θα μειωθούν οι μισθοί στο Δημόσιο. Αν κι εφόσον δεν μειωθούν, υπό τον όρο ότι δεν θα περικοπούν.

Χιονίζει Απρίλη μήνα και ουδείς συγκινείται. Θα εκραγεί κάποια στιγμή το ηφαίστειο της Σαντορίνης και θα είναι πέμπτη είδηση στα κανάλια.

Αποφάσισε η Ιερά Σύνοδος να γιορτάσει την Ανάσταση στις 27 Μαΐου. Αν το… καθυστερήσει λίγες εβδομάδες θα έχουμε διπλή γιορτή. Τα… Χριστούγεννα!

Μετά το νέο βιντεοκλίπ της Πέγκυς Ζήνα και τις τελευταίες εξελίξεις από το «Masterchef».

Σε μια λιτή ανακοίνωσή του, ο Παπαδημούλης αναφέρει ότι προσφέρει στο ταμείο για την πανδημία το 50% από τα μηνιαία ψώνια του στον Σκλαβενίτη.

Το κακό με την επόμενη ημέρα είναι ότι κατά κανόνα είναι χειρότερη από την προηγούμενη.

Προχειρότητα κι έλλειψη σχεδίου για την πανδημία καταλογίζει στη κυβέρνηση η Ρ. Δούρου. Λέει πουθενά η Ιστορία…

…ότι μετά τα Δερβενάκια ο Δράμαλης ανέλαβε καθηγητής σε σχολή πολέμου; Ο καπετάνιος του «Τιτανικού» assistant της Πάμελα στο «Baywatch»;

Ας πει κάποιος με τρόπο στον Χαρδαλιά ότι ένας απλός υφυπουργός είναι. Νομίζει ότι έχει ορκιστεί τουλάχιστον συνταγματάρχης. Με το ζόρι κρατιέται να μην ξεκινήσει συλλήψεις.

Αλωνίζει ο Ερντογάν σε Αιγαίο και Μεσόγειο και κάποιοι εδώ πανηγυρίζουν που ο Δένδιας τσαντίστηκε με τον Τσαβούσογλου. Ακριβοί στα πίτουρα, φτηνοί στα cranberries.

Το καταλάβαμε: Όταν δίνεις το 50% του μισθού σου για την πανδημία είναι λαϊκισμός. Όταν δίνεις το 40% στο κόμμα είναι… ηθικό πλεονέκτημα.

Ε, αφού έχουν επιφυλάξεις για τον Τσιόδρα Νοτοπούλου και Άντζυ Σαμίου, τι άλλο μένει να ακούσουμε; Τον Βαρουφάκη να αμφισβητεί τον Αϊνστάιν;

Την Αχτσιόγλου να α­νταγωνίζεται την Μπέλα Χα­ντίντ, τον Βαμβακούλα να έχει ενστάσεις για τον Μέσι.

Το 20% δεν θέλει για πρωθυπουργό ούτε τον Μητσοτάκη ούτε τον Τσίπρα. Δεν χάθηκε κάθε ελπίδα για τον Σταμάτη Γονίδη.

Τι πειράζει που δεν λειτουργούν τα θέατρα; Αρκεί να δεις τον Κούλογλου να παραδίδει… μαθήματα ιατρικής και… τύφλα να ’χει ο Σεφερλής.

Δίκιο έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι όντως υπερτιμημένη η Ιρίνα Σάικ. Συγκριτικά με τη Θεανώ Φωτίου.

Τσίπρας: «Νιώθουμε τυχεροί που πορευθήκαμε μαζί με τον Μανώλη Γλέζο». Και περήφανοι που συμπορευθήκαμε με τον Καμμένο και την Παπακώστα.

Τι τρέχουν και ρωτάνε γιατρούς και καθηγητές για την πανδημία; Αφού το ‘πε η Άση Μπήλιου, τέλος Απριλίου τα πράγματα θα ηρεμήσουν. Αναμένεται διάγγελμα της Λίτσας Πατέρα.

Την ένταξη των Σκοπίων χαιρέτησε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. Χαιρέτα μου τον πλάτανο!

Από τον ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν την κυβέρνηση ότι εφαρμόζει κατά γράμμα τη Συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψαν εκείνοι. Αυτό είναι που λένε…

…ο δολοφόνος γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος. (Και λύνει Sudoku…)

Πάνω από 120 τα κρούσματα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», που βρίσκεται σε καραντίνα ανοιχτά του Πειραιά. Πώς λέμε το «Πλοίο της Αγάπης»; Καμία σχέση.

Πρώτο κρούσμα στη Μύκονο και σταμάτησαν όλες οι οικοδομικές εργασίες. Στο δεύτερο θα κάνουν ΜΕΘ το «Super Paradise».

Για την πανδημία στην Ελλάδα φταίνε μια έκθεση στο Μιλάνο, μια εκδρομή στα Ιεροσόλυμα κι ένα πάρτι στην Κηφισιά.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ