«Πανδημία: COVID – 19»: Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Discovery για όλους τους συνδρομητές της Nova

«Πανδημία: COVID – 19»: Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Discovery για όλους τους συνδρομητές της Nova

To κανάλι Discovery το οποίο προβάλλεται μέσα από τη Nova, κορυφαίο πάροχο συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, έχει ετοιμάσει ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τη νέα πανδημία του κορονοϊού που μαστίζει τον κόσμο, με τίτλο «Πανδημία: COVID – 19» (PandemicCOVID – 19), αυτή την Κυριακή 5 Απριλίου, στις 21:00.

Με τη βοήθεια πληροφοριών από την πρώτη γραμμή της μάχης που δίνει το ιατρικό προσωπικό, ειδικοί μάς εξηγούν για ποιο λόγο αυτό το νέο είδος κορωνοϊού είναι τόσο θανατηφόρο και τι μέτρα λαμβάνονται ώστε να καταπολεμηθεί. Το ντοκιμαντέρ πραγματεύεται τη γρήγορη και απρόβλεπτη εξάπλωση του ιού στις ΗΠΑ, καθώς επίσης και το πώς ο ιός εξαπλώθηκε στην Κίνα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο κρούοντας τον συναγερμό για την ιατρική και την επιστημονική κοινότητα. Το «Πανδημία: COVID – 19» θα μεταφέρει τους συνδρομητές της Nova μέσα στη μάχη της πανδημίας με αναφορά στις πιο πρόσφατες εξελίξεις σε ότι αφορά τη χρήση των τεστ ανίχνευσης και τις θεραπείες αναχαίτισης του ιού.

Συνολικά, τα προγράμματα των καναλιών του δικτύου Discovery μεταδίδονται σε περισσότερες από 220 χώρες του κόσμου ενώ τα απολαμβάνουν περισσότερα από τρία δισεκατομμύρια τηλεθεατές, ικανοποιώντας τη βασική επιθυμία τους για γνώση.

Η Nova είναι η μοναδική πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα όπου μεταδίδονται μέσω δορυφόρου τα κανάλια του δικτύου Discovery, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη μετάδοση τους.

Το ντοκιμαντέρ διατίθεται και μέσω της υπηρεσίας Nova Go, με ενεργοποιημένο το 7 days catch up, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

H Nova συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια στους συνδρομητές της τη μοναδική εμπειρία θέασης υψηλού επιπέδου περιεχομένου, τώρα που «Μένουμε Σπίτι» και η ανάγκη για ποιοτικό περιεχόμενο είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

#MenoumeSpiti #MenoumeParea

Πηγή: typologies.gr

Φωτο: TOPSHOT – This photo taken on February 3, 2020 shows a doctor looking at a lung CT image while making his rounds at a ward of a quarantine zone in Wuhan, the epicentre of the new coronavirus outbreak, in China’s central Hubei province. – The number of total infections in China’s coronavirus outbreak has passed 20,400 nationwide with 3,235 new cases confirmed, the National Health Commission said on February 4. (Photo by STR / AFP) / China OUT (Photo by STR/AFP via Getty Images)


Σχολιάστε εδώ