Στο πνεύμα των ημερών και με διάθεση να προσφέρει, ένας Κεφαλονίτης της διασποράς…

Στο πνεύμα των ημερών και με διάθεση να προσφέρει, ένας Κεφαλονίτης της διασποράς…

Στο πνεύμα των ημερών και με διάθεση να προσφέρει, ένας Κεφαλονίτης της διασποράς, ο Δημήτρης Τζανετάτος, έστειλε στην ελληνική κυβέρνηση την προσφορά του.

Παραθέτουμε ολόκληρη την επιστολή του.
«Ως Έλληνες έχουμε κληθεί πολλές φορές στην ιστορία μας να δώσουμε αγώνες για την ύπαρξη της Πατρίδος και του Έθνους μας. Με αίσθημα ευθύνης και επιδεικνύοντας πνεύμα συλλογικής συνείδησης και αλληλεγγύης μπροστά στα όσα συμβαίνουν και βιώνουμε την κρίσιμη αυτή περίοδο της τραγικής υγειονομικής κρίσης με απόφαση του Συλλόγου Φίλων ΜΦΗ ‘‘Δημήτριος και Λουκία Τζανετάτου’’:
Διαθέτουμε το Ευεργέτημα των Κεφαλλήνων αδελφών Χαράλαμπου και Ευάγγελου Τζανετάτου –το οποίο αποτελείται από πλήρως εξοπλισμένες μεγάλες κτηριακές εγκαταστάσεις και προορίζεται ως Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Δήμο Σάμης– για προσωρινή αξιοποίηση των χώρων του από την Ελληνική Κυβέρνηση, το υπουργείο Υγείας, Κρατικούς-Περιφερειακούς και Δημοτικούς Φορείς.
Η άμεση αυτή προσφορά σκοπό έχει να βοηθήσει και να λειτουργήσει αποτελεσματικά και υποστηρικτικά στο σύστημα Υγείας στα νησιά μας προς όφελος της Τοπικής μας Κοινωνίας.
Εκ μέρους του ΔΣ
ΤΖΑΝΕΤΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Πρόεδρος».

Να σημειώσουμε ότι οι κτιριακές αυτές εγκαταστάσεις, οι οποίες είναι πλήρως εξοπλισμένες, παραμένουν χρόνια αναξιοποίητες, περιμένοντας το κράτος να τις λειτουργήσει και εν τω μεταξύ οι γέροντες του νησιού υποφέρουν από έλλειψη στέγης.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ