Alan Walker: Heading Home – Νέο Single!

Alan Walker: Heading Home – Νέο Single!

Ο πολυπλατινένιος καλιτέχνης, DJ και παραγωγός Alan Walker μόλις κυκλοφόρησε το νέο του single “Heading Home” με την συμμετοχή του ανερχόμενου Νορβηγού star Ruben. Αυτό είναι το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο στην τριλογία του “World of Walker”.

Ακούστε το εδώ.

Διαθέσιμο από την Panik Records και την Sony Music.

Παρόλο που κυκλοφορεί επίσημα για πρώτη φορά τώρα, το νέο τραγούδι είναι αγαπημένο των fans εδώ και καιρό. Ακούστηκε για πρώτη φορά κατά την διάρκεια του debut live show του Alan Walker στα X-Games της Νορβηγίας το 2016, λίγο μετά την κυκλοφορία του “Faded”, αφήνοντας τους fans να περιμένουν ανυπόμονα την επίσημη κυκλοφορία του από τότε.

Το single συνοδεύεται από ένα μοναδικό βίντεο γυρισμένο στην Καμπότζη και σκηνοθετημένο από τον Kristian Berg, έναν από τους κύριους “αρχιτέκτονες” πίσω από το Walker of Walker Universe. To κλιπ είναι η νεότερη προσθήκη στην σειρά “World of Walker”, μία ιστορία που διαδραματίζεται μέσα από τρία music videos, το “On My Own (feat. Sabrina Carpenter & Farruko)”, το “Alone Pt II” (feat. Ava Max) και το νεότερο και τελευταίο επεισόδιο της τριλογίας “HeadingHome” (feat. Ruben).

O Alan Walker είπε για την ιστορία πίσω από το single: “Αμέσως μετά την κυκλοφορία του ‘Faded’ το 2015, ξεκίνησα ένα demo project που ονόμασα ‘Heading Home’. Το παρουσίασα μία φορά live, αλλά έχω κάνει αρκετά edits από τότε και δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία να το κυκλοφορήσω επίσημα. Από την μια και μοναδική φορά που το παρουσίασα live, οι fans το αγάπησαν πολύ γρήγορα. Ζητούσαν συνέχεια να το κυκλοφορήσω, οπότε είναι υπέροχο που επιτέλους το μοιράζομαι επίσημα με τον κόσμο. Επίσης θέλω να κάνω ένα μικρό δώρο σε όλους αυτούς τους Walkers που ζητούσαν το τραγούδι για τόσο καιρό και γι’ αυτό το λόγο κυκλοφορώ και το original demo!”


Σχετικά με τον Alan Walker:
Αμέσως μετά την debut κυκλοφορία του με το single “Faded” το 2015, ο 22χρονος καλλιτέχνης κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να κατακτήσει τον κόσμο. Πλέον έχει πάνω από 50 δισεκατομμύρια audio και video streams και θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους superstars στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή. Γνωστός για τον ξεχωριστό του ήχο και την χαρακτηριστική εικόνα του, ο Νορβηγός καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει ένα εκτενές online following, με το κανάλι του στο YouTube να είναι το 10ο μεγαλύτερο στην πλατφόρμα. Έχει εμφανιστεί σε τεράστιες σκηνές σε όλο τον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένου του Coachella, του Tomorrowland, του Ultra Music Festival και του Lollapalooza.


Σχολιάστε εδώ