H LVMH θα παράγει αυτήν την περίοδο αποκλειστικά προϊόντα απολύμανσης χεριών δωρεάν για το κράτος

H LVMH θα παράγει αυτήν την περίοδο αποκλειστικά προϊόντα απολύμανσης χεριών δωρεάν για το κράτος

Με τη Γαλλία να δοκιμάζεται, όπως και η υπόλοιπη Ευρώπη, από την πανδημία του Covid-19, η βιομηχανία παρασκευής αρωμάτων LVMH, μητρική εταιρεία των Christian Dior, Guerlain και Givenchy, ανακοίνωσε ότι θα παράγει αυτήν την περίοδο αποκλειστικά προϊόντα απολύμανσης χεριών, τα οποία θα προσφέρει δωρεάν στο κράτος.

Η LVMH δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει όλες τις εγκαταστάσεις της που παράγουν αρώματα και καλλυντικά για την παραγωγή αποκλειστικά υδροαλκοολικής γέλης –απολυμα­ντικού χεριών– από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου.

Το τζελ θα παραδοθεί στις γαλλικές υγειονομικές αρχές και στο Assistance Publique-Hopitaux de Paris, ένα δίκτυο 39 δημόσιων πανεπιστημιακών νοσοκομείων που νοσηλεύει περισσότερους από 8.000.000 ασθενείς τον χρόνο. Με αυτήν την πρωτοβουλία η LVMH, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, θέλει να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της πιθανής έλλειψης του προϊόντος στη Γαλλία και να δώσει τη δυνατότητα σε μεγαλύτερο αριθμό πολιτών να συνεχίσει να παίρνει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας από την εξάπλωση του ιού.

Το απολυμαντικό χεριών σε μορφή γέλης είναι ήδη σε έλλειψη σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Τα περιθώρια στένεψαν, τα γεγονότα μας ξεπέρασαν και αποφάσισαν όλοι να προσφέρουν…

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ