Ωμή και άθλια ομολογία των Τούρκων: Επιτεθήκαμε με σφαίρες στις ελληνικές δυνάμεις στον Έβρο, παραδέχεται ο Σοϊλού (video)

Ωμή και άθλια ομολογία των Τούρκων: Επιτεθήκαμε με σφαίρες στις ελληνικές δυνάμεις στον Έβρο, παραδέχεται ο Σοϊλού (video)

Επίθεση με σφαίρες και δακρυγόνα στις ελληνικές δυνάμεις στον Έβρο, παραδέχεται ωμά και κυνικά ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού.

“Οι ελληνικές δυνάμεις παρενοχλούν τις δικές μας. Τα αντίποινα μας είναι δεκαπλάσια. Βομβαρδίσαμε την άλλη πλευρά με σφαίρες και δακρυγόνα για ώρες. Μπορούμε να το επαναλάβουμε”, απείλησε ο Τούρκος υπουργός.

Μάλιστα, συνεχίζοντας τους ψεύτικους ισχυρισμούς για “προέλαση” προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα, πρόσθεσε πως “περισσότεροι από 150.000 μετανάστες και πρόσφυγες έχουν περάσει στην Ευρώπη από την Ελλάδα, μέχρι στιγμής”.

“148.360 πρόσφυγες και μετανάστες διέσχισαν τα ελληνικά και ευρωπαϊκά χερσαία σύνορα από την 28η Φεβρουαρίου. 2390 άτομα από τα θαλάσσια σύνορα. Περίπου 150.600 έχουν περάσει στην απέναντι πλευρά”, ανέφερε ψευδώς

“Σήμερα περίπου 4.600 άτομα περιμένουν στο Παζάρκουλέ στο συνοριακό πέρασμα των Καστανιών. Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες τους, συμπεριλαμβανομένων τριών γευμάτων, προσωπική υγιεινή και απολύμανση”, πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από το hellasj0urnal.gr
Φωτο: via Twitter, @suleymansoylu


Σχολιάστε εδώ