Αδιόρθωτοι οι «Ανανιστές»

Αδιόρθωτοι οι «Ανανιστές»

Και όμως στην Κύπρο βρέθηκαν άνθρωποι οι οποίοι έσπευσαν να διαδηλώσουν και να διαμαρτυρηθούν στο οδόφραγμα στη Λευκωσία επειδή η κυπριακή κυβέρνηση πήρε μέτρα εγκαίρως και έκλεισε το οδόφραγμα ώστε να μην υπάρχει αυτή η διακίνηση από και προς τα Κατεχόμενα, για τον περιορισμό διάδοσης του ιού.

Οι γνωστοί «Ανανιστές», αδιόρθωτοι και εμμονικοί, έφτασαν στο σημείο να ασχημονήσουν εις βάρος στρατιώτη που φύλαγε τη σκοπιά του στο οδόφραγμα, για να μην παρεξηγηθούν οι Τουρκοκύπριοι με το κλείσιμο του οδοφράγματος.

Και επειδή δογματικά πιστεύουν ότι το άνοιγμα των διαβάσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και των Κατεχομένων διατηρεί ζωντανή την ειρηνευτική διαδικασία. Θα τους θυμίσουμε ότι από το 2003 έχουν περάσει 17 χρόνια και το μόνο που ενισχύθηκε από το άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι τα καζίνα στα Κατεχόμενα και ορισμένοι εργοδότες στις ελεύθερες περιοχές, που προσέλαβαν φθηνό εργατικό δυναμικό από τα Κατεχόμενα.

Όμως είναι τραγικό να μην μπορούν να δουν, τυφλωμένοι από τον δογματισμό τους, τον κίνδυνο που υπάρχει για τη δημόσια υγεία και να αντιστρατεύονται μια απόφαση που είναι κρίσιμη για τον έλεγχο διάδοσης του ιού…

exofrenikos@hotmail.com

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ