Θετικοί στο covid-19 οι Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον

Θετικοί στο covid-19 οι Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον

Θετικοί στον νέο κορωνοϊό διαγνώστηκαν ο Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς και και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, ενώ βρίσκονταν στη Χρυσή Ακτή, στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, για τα γυρίσματα ταινίας.

Ο 63χρονος βραβευμένος με Όσκαρ Χανκς έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ότι αφότου εκείνος και η σύζυγός του αισθάνονταν κάπως κουρασμένοι και είχαν κρυάδες, αποφάσισαν να υποβληθούν σε εξετάσεις για τον Covid-19, οι οποίες βγήκαν θετικές.

«Λοιπόν, τι κάνουμε τώρα; Οι υγειονομικές αρχές έχουν πρωτόκολλα, τα οποία οφείλουμε να τηρήσουμε. Εμείς οι Χανκς θα υποβληθούμε σε εξετάσεις, θα τελούμε υπό παρακολούθηση και απομόνωση όσο καιρό είναι απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να πηγαίνουμε μέρα τη μέρα, έτσι δεν είναι;», σημείωσε ο ηθοποιός στο Instagram.

Την ανάρτησή του συνόδευε μία φωτογραφία στην οποία εικονίζεται ένας κάδος απορριμμάτων νοσοκομείου και ένα λευκό γάντι μιας χρήσης.

Σύμφωνα με την Guardian, νωρίς το πρωί της Πέμπτης, οι ηθοποιοί και όλοι οι συντελεστές της ταινίας του Μπαζ Λούρμαν για τον Έλβις Πρίσλεϊ ενημερώθηκαν μέσω email να παραμείνουν μακριά από τον χώρο των γυρισμάτων, αφότου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μέλος της παραγωγής.

Η πρωθυπουργός του Κουίνσλαντ Αναστάσια Παλαστσούκ δήλωσε ότι οι αρχές ιχνηλατούν τις επαφές του Χανκς και της Γουίλσον. «Όσοι έχουν έρθει σε στενή επαφή με τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον πρέπει τώρα να τεθούν σε περιορισμό και καραντίνα», τόνισε.

Πηγή: naftemporiki.gr


Σχολιάστε εδώ