Ερντογάν, Μεταναστευτικό, κορονοϊός… Ε, δεν την λες ακριβώς και γούρικη την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ερντογάν, Μεταναστευτικό, κορονοϊός… Ε, δεν την λες ακριβώς και γούρικη την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Μένει τώρα να εκραγεί το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Στην Ιταλία, με τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού άδειασαν σούπερ μάρκετ και φαρμακεία. Εδώ μας βλέπω να τρέχουμε κατά κύματα απευθείας στα καταφύγια.

Να έρχεται επιδημία γρίπης και να ξέρεις ότι το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο Κικίλιας νιώθεις, όσο να ’ναι, έναν ενθουσιασμό, μια βεβαιότητα. Αφού στο μεταξύ όμως…

…έχεις φτάσει τρέχοντας στην Αλάσκα για να είσαι βέβαιος ότι θα γλιτώσεις!

Από την άλλη, τι έχει δηλαδή να φοβηθεί η χώρα από έναν απλό ιό; Εδώ επέζησε από την επιδημία… του Πολάκη, της κυρα-Τασίας και της Νοτοπούλου.

Το ερώτημα είναι αν θα κλείσει η κυβέρνηση το Μεταναστευτικό ή το Μεταναστευτικό θα… κλείσει την κυβέρνηση.

Γενναία η κίνηση Τσίπρα να κηρύξει πολιτική και κοινωνική αντεπίθεση στην κυβέρνηση εν μέσω Αποκριών. Χωρίς ούτε στιγμή να φοβηθεί τον ανταγωνισμό με τα… Κούλουμα.

Χωρίς να αποκλείεται κι ένας… ευτυχής συνδυασμός. Να κλείσουν και οι δύο από κοινού το… σπίτι του Μητσοτάκη.

Ιδιωτική η συνομιλία που είδαν –ήδη– 10 εκατ. Έλληνες, εξήγησε ο περιφερειάρχης. Δηλαδή, αν ήθελε να τα πει δημόσια τι θα έκανε; Live στο CNN;

Δεσμεύτηκε η Φώφη στη ΓΣΕΕ ότι αν γίνει κυβέρνηση το ΚΙΝΑΛ θα καταργήσει τον «νόμο Βρούτση». Αλλά για την Απελευθέρωση της Πόλης ούτε λέξη.

Υποσχέθηκε ακόμη την επαναφορά της 13ης σύ­νταξης για όλους τους συ­νταξιούχους. Παραδόξως, δεν είπε κουβέντα για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, τα κοιτάσματα στο Ιόνιο.

Με αμοιβή 100.000 ευρώ θα συνοδεύεται το βραβείο Ειρήνης που θα δοθεί στον Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ολόκληρη Μακεδονία…

…στην τιμή μιας γκαρσονιέρας στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης.

Με εσωκομματική α­ντιπολίτευση Τσακαλώτο, Φίλη, Σκουρλέτη και ΣΙΑ, ο Τσίπρας είναι σαν να κλέβει, όχι εκκλησία, αλλά εικονοστάσι στην περιφερειακή Τρικάλων – Καλαμπάκας.

«Να πάρουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον διάλογο με την Τουρκία», επισημαίνει η Ντόρα. Και τι προτείνει ακριβώς; Να παραδοθούμε από μόνοι μας;

Να γλιτώσουμε και τον Ερντογάν από τα έξοδα για τις βενζίνες, τα πέρα-δώθε με τα αντιτορπιλικά, τα βλήματα, τους πυραύλους;

Ποιοι κακοήθεις στο ΚΙΝΑΛ υπονομεύουν την… πρόεδρο Φώφη; Λες και δεν τα καταφέρνει κι από μόνη της. Με δική της πρωτοβουλία.

«Δεν φοβόμαστε τις πρόωρες εκλογές», δηλώνει ο Ν. Βούτσης. Λογικό. Από… πίτα που δεν τρως, τι σε μέλλει κι αν καεί (…η γούνα σου!).

Γ. Πατούλης: «Θα μετατρέψουμε την Αττική σε μητρόπολη ευεξίας και υγείας του κόσμου». Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Ή έστω αυτό με τον Γιωρίκα;

Πάνε κι έρχονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Mega. Κι όλα αυτά που έλεγαν για ολιγάρχες, σκοτεινά συμφέροντα και ναρκέμπορους πήγαν περίπατο.

Τέλος δεν έχουν τα βάσανα των λαών των Βαλκανίων. Εκτός του ότι απειλούνται από τον κορονοϊό, τους πάει επίσκεψη κι ο Γιωργάκης.

Την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ υπουργοί έκαναν τους «μεσολαβητές» μεταξύ επιχειρηματικών κι εκδοτικών συμφερόντων. Για… ιδεολογικούς και μόνο λόγους, ε;

Τέτοιος… γουρλής ο Μητσοτάκης, είναι θέμα χρόνου να έχουμε πολύνεκρο τροχαίο στον Αργοσαρωνικό, ναυάγιο με τρόλεϊ στη λεωφόρο Συγγρού.

Ο Ν. Τόσκας, που ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμβούλευε τον κόσμο «αν μπουν κλέφτες στο σπίτι κάντε πως κοιμάστε», κατηγορεί την κυβέρνηση για έξαρση της εγκληματικότητας. Ώρα είναι να βγει κι ο Ηρώδης…

…να καταγγείλει την παιδική κακοποίηση. Ο καπετάνιος του «Τιτανικού» σπόνσορας σε δεκαπενθήμερη κρουαζιέρα.

Αν ήταν πρωθυπουργός ο Βελόπουλος θα έβγαζε την Ελλάδα από την Ευρώπη. Μα, αν γινόταν εκείνος πρωθυπουργός θα έφευγε από μόνη της η Ευρώπη!

Λίγο νωρίτερα θα έχουν φύγει οι Έλληνες από την Ελλάδα. Μη σας πω κι από την Ευρώπη.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ