Ένας πραγματικός ιππότης

Ένας πραγματικός ιππότης

+ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ


Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί το βιβλίο του Άγγελου Αγγέλου και της Έμης Σίνη,
σε εικονογράφηση του Πέτρου Μπουλούμπαση,
Ένας πραγματικός ιππότης.
 
Συγγραφείς
Άγγελος Αγγέλου & Έμη Σίνη


Εικονογράφηση
Πέτρος Μπουλούμπασης


Το βραβευμένο συγγραφικό δίδυμο του Άγγελου Αγγέλου και της Έμης Σίνη (Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου 2015) συνεργάζεται με τον Πέτρο Μπουλούμπαση και μας συστήνει έναν υπέροχο ήρωα, έναν πραγματικό ιππότη!

Ένα αγόρι ονειρεύεται μια μέρα να γίνει σπουδαίος ιππότης και βάζει τα δυνατά του να αποκτήσει όλα τα απαραίτητα εφόδια: ασπίδα, σπαθί, περικεφαλαία… Μέσα στη βιασύνη του όμως ξεχνά να τα πάρει μαζί του. Κι όταν ένα κορίτσι θα χρειαστεί τη βοήθειά του, πώς θα τη βοηθήσει;

Μια υπέροχη ιστορία που ξεχειλίζει από έμπνευση και μας δείχνει πως τα πραγματικά εφόδια στη ζωή είναι η θέληση, η προσπάθεια και η επιμονή.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Απόσπασμα βιβλίου 

 


 Λίγα λόγια για τους δημιουργούς

O Άγγελος Αγγέλου και η Έμη Σίνη έχουν γράψει δεκάδες βιβλία και θεατρικά έργα για παιδιά, ενώ το συγγραφικό τους έργο έχει βραβευτεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι ιδρυτές της καλλιτεχνικής ομάδας Κοπέρνικος που αποτελείται από συγγραφείς, σκηνοθέτες, μουσικούς, ηθοποιούς και σκηνογράφους και έχει ως στόχο τη δημιουργία πρωτότυπων και ποιοτικών παραστάσεων για παιδιά κάθε ηλικίας. Θεατρικά έργα με δικό τους κείμενο έχουν ανέβει με επιτυχία στο Εθνικό Θέατρο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και σε άλλα θέατρα της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του εξωτερικού.

Ο Πέτρος Μπουλούμπασης γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη σχολή Γραφιστικής του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Εικονογραφήσεις του έχουν εκτεθεί και εκδοθεί σε: Ελλάδα, Η.Π.Α., Ισπανία, Ιαπωνία, Αυστραλία, Γαλλία, Κορέα, Βέλγιο, Ιράν, Τουρκία, Σλοβακία. Έχει τιμηθεί με επαίνους και βραβεία, μεταξύ των οποίων το «Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης 2007».


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ

Ηλικία: 3+
Κατηγορία: Εικονογραφημένα βιβλία
ISBN: 978-960-572-320-0


ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 12:00, οι εκδόσεις Ίκαρος και το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά, σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου του Άγγελου Αγγέλου και της Έμης Σίνη σε εικονογράφηση του Πέτρου Μπουλούμπαση

Ένας πραγματικός ιππότης

– Ναι, παρακαλώ θα ήθελα να γίνω ιππότης!
– Δεν γίνεται! Θα χρειαστείτε μια περικεφαλαία
– Θα ζωγραφίσω μία!
– Κι ένα σπαθί
– Θα φτιάξω!
– Και μια ασπίδα
– Θα βρω!
– Ωραία, τότε ελάτε στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά. Έχει και άνετο χώρο για το άλογό σας στην είσοδο του καταστήματος!

Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης 
Λ. Κηφισίας 310, Κηφισιά 145 63
Τ. 210 80 75 792    

 


Σχολιάστε εδώ