Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πήραν την πρόκριση

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πήραν την πρόκριση

Ολυμπιακός – Λαμία 3-2: Ένας παίκτης έκανε όλη τη διαφορά στον προημιτελικό του Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη και ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά φλύαροι.

Στο δεύτερο μέρος όμως μπήκε στον αγώνα ο Βαλμπουενά και αμέσως άλλαξε όλη η εικόνα της ομάδας του Πειραιά!

Ο Ολυμπιακός έγινε επιθετικός, πάτησε περιοχή και έκλεισε τη Λαμία στο μισό γήπεδο. Φτάνοντας έτσι στην ανατροπή του σκορ και την κατάκτηση της πρόκρισης.

Η ομάδα της Φθιώτιδας από την πλευρά της έκανε ό,τι μπορούσε για να διεκδικήσει τις ελπίδες της. Προηγήθηκε στον αγώνα, κατάφερε να περιορίσει τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι απέναντι στον Βαλμπουενά.


Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-1: Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα διπλασίασε τις νίκες της στα προημιτελικά χάρη στο γρήγορο γκολ του Κάρολ Σβιντέρσκι.

Συνεπώς, ο «δικέφαλος», ο οποίος πάτησε πάνω στο 2-0 της Τούμπας, παρέμεινε στη διεκδίκηση του τέταρτου διαδοχικού Κυπέλλου και περιμένει τον αντίπαλό του στην ημιτελική φάση.

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκαν με τις αναμενόμενες ενδεκάδες στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες του να πιέσουν ψηλά και η δικαίωση δεν άργησε να έρθει.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη μάχη του κέντρου απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπήκε νωθρά και το πλήρωσε.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έστειλε την προειδοποιητική βολή μόλις στο 2ο λεπτό, προτού ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης ισοφαρίσει τις ευκαιρίες στο 9’.

Δύο λεπτά αργότερα, οι Δημήτρης Λημνιός και Δημήτρης Πέλκας εξέθεσαν την άμυνα του «τριφυλλιού», ο Σβιντέρσκι έγινε αποδέκτης της μπάλας και άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ.

Με πληροφορίες απο το sportime


Σχολιάστε εδώ