Ο Βαρουφάκης απαντά στον Καμμένο μέσω realfm 97,8: “Είναι σεσημασμένος συκοφάντης”

Ο Βαρουφάκης απαντά στον Καμμένο μέσω realfm 97,8: “Είναι σεσημασμένος συκοφάντης”

“Ξέρετε ότι ποτέ δεν αρνούμαι να μιλάω για το 2015. Παραδέχομαι λάθη που έχω κάνει αλλά παράλληλα είμαι περήφανος για την στάση μου τότε που τα έβαλα τόσο με την Τρόικα και τους “ευρωλάγνους”, όσο και με τους “δραχμιστές”.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν από την 5η Ιουλίου του 2015 να είμαι στο στόχαστρο τόσο της Τρόικας και των φιλοτροϊκανών όσο και των “δραχμιστών”. Όμως, σήμερα θα μου επιτρέψετε να μην ασχοληθώ με σεσημασμένο συκοφάντη που λέει συνειδητά ψέματα, και τον οποίο ο ελληνικός λαός έθεσε εκτός Βουλής” δήλωσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης στον realfm 97,8, σχολιάζοντας όσα είπε στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” ο Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα τόνισε “Σεσημασμένος συκοφάντης ο κ. Καμμένος, θα μου επιτρέψετε να μην ξανασχοληθώ με τον κύριο. Ό,τι είχα να πω το έχω γράψει. Δεν κάνω αγωγή σε κανέναν. Δεν θα κάνω ποτέ αγωγή σε κανέναν. Ξέρετε με όλες τις συκοφαντίες που έχω υποστεί τα τελευταία χρόνια δεν θα έκανα τίποτε άλλο. Επίσης, δεν πιστεύω στον δικαστικό δρόμο προς τον σοσιαλισμό που λέγαμε”.

“Όλες αυτές οι συκοφαντίες με κάνουν πιο δυνατό και να ξέρετε ότι η αλήθεια πάντοτε, πάντοτε λάμπει” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:


Σχολιάστε εδώ