ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΡΙΑ ΕΠΙΘΕΤΑ

ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΡΙΑ ΕΠΙΘΕΤΑ

Kείμενα
Disordinary Family (Maurizia Triggiani & Marco Bottarelli)
Εικονογράφηση
Enrica Mannari


Ένα υπέροχο εικονογραφημένο βιβλίο που αναδεικνύει με τρυφερότητα
το θέμα των οικογενειών
οι οποίες ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα πρότυπα.

Μια τρυφερή ιστορία για μια διαφορετική οικογένεια. Η Αρκουδίτσα Μελένια λατρεύει τον αδελφό της Γάτο Βαμπίρο, παρόλο που δεν έχουν τον ίδιο μπαμπά. Αυτός είναι ο λόγος που τα δυο παιδιά δεν μοιάζουν καθόλου, εκτός από τις μυτούλες τους που έχουν σχήμα καρδιάς. Ωστόσο, γνωρίζουν ότι τους συνδέει κάτι πολύ δυνατό. Ανεξάρτητα από το πόσο περίεργη ή και ασυνήθιστη μπορεί να φαίνεται μια οικογένεια, είναι το καλύτερο καταφύγιο που θα μπορούσε να υπάρξει ποτέ. Γιατί η οικογένεια είναι το ασφαλές εκείνο μέρος, φτιαγμένο από αγάπη και εμπιστοσύνη, που το μοιραζόμαστε με όλους όσους αγαπάμε!

Για παιδιά ηλικίας από 4 ετών

Μια μοναδική ιστορία που αναδεικνύει την αξία των οικογενειακών δεσμών, ενώ παράλληλα εισάγει στο αναγνωστικό κοινό την έννοια της διαφορετικότητας και της πολλαπλότητας στην οικογενειακή δομή.
Ένα υπέροχο, εικονογραφημένο βιβλίο που διδάσκει πως η αγάπη είναι εκείνη που ενώνει την οικογένεια και όχι οι τυπικοί παραδοσιακοί θεσμοί και προάγει την ανιδιοτελή αγάπη και τη διαφορετικότητα, ενώ καταρρίπτει τα στερεότυπα
Με μοναδική έγχρωμη εικονογράφηση που μαγνητίζει το ενδιαφέρον των μικρών αναγνωστών.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ

Κατηγορία: Παιδικά βιβλία
ISBN: 9789606214073


Σχολιάστε εδώ