Ποντάρει στο ΟΑΚΑ για τα playoff ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Ποντάρει στο ΟΑΚΑ για τα playoff ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

-Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και το «20 και Κάρφωσες» για τον αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ζενίτ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Βελιγράδι. Ηττήθηκε με 78-73 από τον Ερυθρό Αστέρα και παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας της Euroleague με 13 νίκες και 10 ήττες.

Επιστρέφει αύριο (21:30) στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Ζενίτ, με στόχο μία ακόμα νίκη στην πολύ δυνατή έδρα του. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ποντάρουν στο ΟΑΚΑ για να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τα playoff της Euroleague.

Η Ζενίτ γνώρισε την ήττα με 73-68 στην Αγία Πετρούπολη από τη Φενερμπαχτσέ. Έχει 7 νίκες και 16 ήττες και ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με τη Μπάγερν.

Με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας απόψε ο Ολυμπιακός

Εντός έδρας αγωνίζεται και ο Ολυμπιακός. Αντιμετωπίζει απόψε (21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επιτυχία του πρώτου γύρου. Είχε κερδίσει την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα με 84-79. Και οι 2 ομάδες προέρχονται από ήττες, ο Ολυμπιακός με 94-69 από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας και η ΤΣΣΚΑ με 82-80 από την Αναντολού Εφές στη Μόσχα.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην 13η θέση με 9 νίκες και 14 ήττες. Θέλουν τη νίκη για να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα στην προσπάθειά τους να μπουν στα playoff. H ΤΣΣΚΑ είναι 4η στη βαθμολογία με 16 νίκες και 7 ήττες και στόχος της είναι να παραμείνει έως το τέλος στην τετράδα για να έχει πλεονέκτημα έδρας στα playoff.

Συνδυασμός νικητή αγώνα και πρώτου σκόρερ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα παιχνίδια Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ζενίτ και Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στα τρίποντα, τα ριμπάουντ, τα κλεψίματα, τα κοψίματα, τα φάουλ των δύο ομάδων, τους Over/Under πόντους των παικτών, τη διαφορά πόντων, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τον σκόρερ του πρώτου και του τελευταίου πόντου, τον συνδυασμό του νικητή του αγώνα και του πρώτου σκόρερ, τους head to head πόντους παικτών, το ημίχρονο-τελικό, το ημίχρονο και την περίοδο με τους περισσότερους πόντους.

Στους αγώνες Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ζενίτ, Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας και σε όλα τα παιχνίδια της Euroleague, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ την προωθητική ενέργεια «20 και Κάρφωσες».


Σχολιάστε εδώ