Ήττα-μπλέξιμο για Παναθηναϊκό – Η ΑΕΚ σφράγισε την 2η θέση

Ήττα-μπλέξιμο για Παναθηναϊκό – Η ΑΕΚ σφράγισε την 2η θέση

Ήττα-μπλέξιμο για Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Έχασε ένα δικό του ματς στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα, με 78-73, μπαίνοντας σε περιπέτειες.

Μετά τη Βαλένθια, ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και στο Βελιγράδι. Οι «πράσινοι» αν και 6:12 πριν το τέλος ήταν στο +10 (55-65), έχασαν με 78-73 από τον Ερυθρό Αστέρα μένοντας στις 13 νίκες και όχι σε απόσταση ασφαλείας πλέον από τους διώκτες τους.

Η ΑΕΚ σφράγισε την 2η θέση

Με απρόσμενο πρωταγωνιστή τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, που ήρθε από τον πάγκο και αφύπνισε την ομάδα του από τα μέσα της δεύτερης περιόδου, η ΑΕΚ επικράτησε 83-72 της αδιάφορης Άνβιλ και σφράγισε τη 2η θέση του ομίλου της στο Basketball Champions League.

Ο ταλαντούχος φόργουορντ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 15 πόντους, ενώ είχε άξιους συμπαραστάτες τους Ματσιούλις και Χρυσικόπουλο. Με 9-5 ολοκλήρωσε την πρώτη φάση η ομάδα του Παπαθεοδώρου, που θα έχει πλεονέκτημα έδρας στους «16» του θεσμού.

Μαεστρική καθοδήγηση από τον Νίκο Ζήση, που είχε 8 πόντους και 10 ασίστ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του μετά την επιστροφή του στην Ένωση.

Πηγή: sportfm.gr


Σχολιάστε εδώ