Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται, αν κι εφόσον δεν εκβιαστεί και υπό τον όρο ότι δεν θα… υποκύψει στον εκβιασμό!

Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται, αν κι εφόσον δεν εκβιαστεί και υπό τον όρο ότι δεν θα… υποκύψει στον εκβιασμό!

«Πόλεμος» Μαρινάκη – Σαββίδη και στη μέση ο Μητσοτάκης. Όταν στον βάλτο τσακώνονται τα βουβάλια, την… πληρώνουν τα βατράχια.

Μαξίμου: «Η κυβέρνηση είναι υπεράνω ομάδων». Απλά κάποιες ομάδες είναι… πάνω από την κυβέρνηση.

Ο Κυριάκος πρώτα διέγραψε τον Ζαγοράκη και μετά έκανε ό,τι του ζήτησε. Σιγά μη χρειαζόταν οδηγίες για να υποκύψει.

1993 – 2020. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Και ο Σαμαράς μόνο σοφός δεν είναι. Εμπαθής ναι. Εκδικητικός σίγουρα.

Συγγνώμη, αλλά αν ο πρωθυπουργός βάζει κομματική πειθαρχία για το ποδόσφαιρο, σε πιο σοβαρά ζητήματα τι θα κάνει; Προληπτικές συλλήψεις βουλευτών;

Μην το ψάχνετε. Ο Σαμαράς είναι ικανός να ζήσει μέχρι τα 120. Έτσι ώστε μετά τον πατέρα και τον γιο να ρίξει και τον εγγονό Μητσοτάκη!

Πλωτά φράγματα για τον περιορισμό των προσφυγικών ροών στο Αιγαίο; Σαν να στήνεις δόκανο να πιάσει γλάρο.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο στρατιωτικής εμπλοκής με την Τουρκία, λέει η κυβέρνηση. Νωρίτερα θα στείλουμε τον Δένδια με στολή παραλλαγής, να τους τρομάξει.

Στο τέλος, στον ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουν δημοψήφισμα και για ποια διαδρομή θα ακολουθεί ο Τσίπρας. Κουμουνδούρου – Βουλή και πάλι πίσω.

Αν κρίνω από τα στοιχεία που βγαίνουν από την Προανακριτική για τη Novartis, ο Παπαγγελόπουλος έπρεπε να έχει ήδη παραδοθεί από μόνος του!

Ακούω ότι ο Κυριάκος για τα ελληνοτουρκικά συμβουλεύεται ανθρώπους του Σημίτη και του Γιωργάκη. Πώς θα… παραδοθεί από μόνος του;

Σε ένα από τα επόμενα άρθρα του ο Σημίτης ας μας εκθέσει τις απόψεις του για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, τον Τσουκάτο και τη «Ζήμενς», τις μίζες στα εξοπλιστικά.

Ανησυχεί ο Βελόπουλος μήπως, λόγω ΠΑΟΚ, διασπαστεί η Ελλάδα σε στυλ… Γιουγκοσλαβίας. Τις κρέμες που πουλάει για θεραπεία τις βάζει και στον καφέ του;

«Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο στο Μεταναστευτικό», δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Τα ίδια έλεγε και ο καπετάνιος του «Τιτανικού» και μετά τον κλαίγαν οι… ρέγκες Ατλαντικού.

«Κάθε μέρα το Κίνημα Αλλαγής γίνεται όλο και πιο ελκυστικό»… διαπιστώνει η Φώφη. Θα ’ναι που δεν μπορούν να αντισταθούν στην αρχέγονη γοητεία του Σκανδαλίδη!

Και… απειλεί: «Το Κίνημα είναι ρυθμιστής και θα ξαναγίνει πρωταγωνιστής». Φώναξαν ήδη τον Κεγκέρογλου για ένα guest στο «Καφέ της Χαράς».

Και ο Λοβέρδος θα υποδυθεί τον χαμένο γιο της Δανδουλάκη στις «Άγριες Μέλισσες».

Όσοι εντός κι εκτός κυβέρνησης συζητούν το ενδεχόμενο προσφυγής στη Χάγη υποθέτω ότι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Συγγνώμη τον… Σαμαρά.

Ζητά ο Παπαγγελόπουλος να απαγορευτεί η είσοδος του Πλεύρη στην Προανακριτική. Αν είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα είχε… διατάξει να συλληφθεί!

Κάτι περίεργους θορύβους που ακούτε δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Μετά τη «σκληρή» επίθεση Κατρούγκαλου στον Τραμπ τρίζουν τα θεμέλια του Λευκού Οίκου. Από τα… γέλια!

Είπε ο Γιούνκερ «άχρηστο» τον Βαρουφάκη και εκείνος… πανηγυρίζει! Δηλαδή, αν τον πει «ψεύτη» και «λαϊκιστή» τι θα κάνει; Beach party;

Αυτή η πρόβλεψη Τσίπρα, ότι η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει την τετραετία, είναι σαν την άλλη που είχε κάνει προεκλογικά, που έλεγε ότι δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο να κερδίσει εκλογές ο Μητσοτάκης;

Δεδομένου ότι η θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας έκλεισε, προς τι η τόση αρθρογραφία Σημίτη; Πλην, εκτός και αν καλοβλέπει την προεδρία της επιτροπής για τη Eurovision.

Επειδή στις πολιτικές προβλέψεις ο Τσίπρας δεν τα… πολύ καταφέρνει, μήπως να δοκιμάσει το ταλέ­ντο του στο κρίκετ; Έστω στο jet ski…

Καμπάνια για τα νησιά που έχουν πληγεί από το Προσφυγικό ξεκινάει το υπουργείο Τουρισμού. Με τι σλόγκαν; Ζήσε τον μύθο του Πακιστάν στη… Μυτιλήνη.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ