Η ΑΕΚ μετακομίζει στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης

Η ΑΕΚ μετακομίζει στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης

Η ΑΕΚ όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να μετακομίσει για την τελευταία σεζόν της πριν την «Αγιά Σοφιά» στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Και αυτό διότι περίπου τα μισά έσοδα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ χάνονται λόγω των διαδοχικών προστίμων που επιβάλλονται στην ομάδα για όσα συμβαίνουν εκτός του σταδίου και όχι εντός αυτού. Επίσης, κρίνεται υψηλό το ενοίκιο (περίπου 800.000 ευρώ ετησίως) και με τα χρήματα για θέματα συντήρησης το κόστος ανεβαίνει. Επίσης, ο περιβάλλοντας χώρος στη Ριζούπολη είναι πιο εύκολο να ελεγχθεί. Δεν είναι σαν αυτόν του ΟΑΚΑ, ο οποίος εξαπλώνεται σε ακτίνα χιλιομέτρων.

Η μετακόμιση της ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει και τη στάση του Παναθηναϊκού σε σχέση με την έδρα που θα χρησιμοποιήσει τη νέα σεζόν. Και αυτό διότι αν φύγει η «Ένωση» θα ανέβουν τα έξοδα που θα απαιτούνται από το «Τριφύλλι» για τη συντήρηση του χλοοτάπητα αλλά και τα λειτουργικά έξοδο. Έτσι, είναι πολύ πιθανό οι «πράσινοι» να επιλέξουν την επιστροφή τους στη «Λεωφόρο». Άλλωστε, πλέον οι σχέσεις ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη έχουν βελτιωθεί κατά πολύ και δεν είναι τόσο τεταμένες όσο πριν από δύο χρόνια.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ