Ο Αραούχο στην ΑΕΚ με σφραγίδα Μελισσανίδη!

Ο Αραούχο στην ΑΕΚ με σφραγίδα Μελισσανίδη!

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Σέρτζιο Αραούχο. Ο αγαπημένος των οπαδών της ΑΕΚ επιστρέφει με προσωπικές ενέργειες του Δημήτρη Μελισσανίδη που είναι γνωστό ότι έχει αδυναμία στο Σέρχιο καθώς τον θεωρεί μεγάλο παίκτη αλλά και ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν παίξει στην ΑΕΚ.

Η μεταγραφή του Σέρτζιο κλείνει για έξι μήνες με 300.000 ευρώ τώρα και το συνολικό ποσόν θα πάει στα 3.000.000 ευρώ που θα πληρωθεί το καλοκαίρι.

Οι κινήσεις της ΑΕΚ έγιναν μετά το ενδιαφέρον της Γουλβς για τον Ολιβέιρα παρότι τελικά δεν πωλήθηκε ο Πορτογάλος. Έτσι με απόφαση του Μελισσανίδη “έκλεισε” η μεγάλη μεταγραφή για την οποία όπως φένεται ήθελε πολύ και ο ίδιος ο παίκτης.

Ο κόσμος της Ένωσης εδώ και πολλές ημέρες, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η πρόθεση της ομάδας να φέρει πίσω τον Αραούχο, έδειξε την αγάπη του.

Ο Σέρχιο θα φοράει την φανέλα της ΑΕΚ για τα επόμενα τρεισίμιση χρόνια αφού ο διακανονισμός αυτός επελέγη για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει φέτος η ΑΕΚ στο οικονομικό και έτσι το μεγαλύτερο μέρος του ποσού θα πληρωθεί το καλοκαίρι. Ο Αραούχο ήταν αυτός που πίεσε και έπεισε τον πρόεδρο της Λας Πάλμας να αποδεχτεί αυτό τον διακανονισμό παρότι αρχικά δεν δεχόταν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ΑΕΚ αφού έκλεισε το κενό στο κέντρο χρειαζόταν ένα παίκτη που να μπορεί να παίξει και στη θέση του Ολιβέιρα και μαζί του στην επίθεση στην ΑΕΚ. Ο 28χρονος Αργεντίνος φορ είναι ιδανικός για αυτό τον ρόλο όπως πιστεύει και ο Μάσιμο Καρέρα που θεωρεί πως εκτός από φορ ο Αραούχο μπορεί να παίξει και αριστερά στην επίθεση με ανάποδο πόδι τόσο σε 4-2-3-1 και 4-3-3. Φυσικά μπορεί και στο 4-4-2 ως παρτενέρ του Πορτογάλου ή του Λιβάγια αλλά και μόνος στην κορυφή όπως έπαιζε κυρίως στο προηγούμενο πέρασμα του στην ΑΕΚ.

Πηγή πληροφοριών aek365.org


Σχολιάστε εδώ