ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο 0-0 σε ενα αδιάφορο παιχνίδι

ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο 0-0 σε ενα αδιάφορο παιχνίδι

Το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ έληξε ισόπαλο 0-0 κι έτσι το βράδυ της Δευτέρας (27/01) υπάρχει περίπτωση να αλλάξη στη κορυφή της βαθμολογίας η ομάδα.

Αν επικρατήσει την Δευτέρα ο ΠΑΟΚ επί του Βόλου στην Τούμπα, τότε θα είναι αυτός που θα απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Στο ΟΑΚΑ το παχνίδι ήταν μέτριο με καμία απο τις 2 ομάδες να μη ρισκάρει.

Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Γκιλιέρμε, δύο κλασικές ευκαιρίες στο ξεκίνημα με Μπουχαλάκη και Ελ Αραμπί, ενώ η Ένωση απείλησε μόνο μία φορά στο ξεκίνημα της επανάληψης, με το πλασέ του Λιβάια.

Η ΑΕΚ διατηρήθηκε στην 3η θέση του πίνακα, σε ένα ακόμη ντέρμπι χωρίς νίκη και με τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό στους τέσσερις βαθμούς και, πλέον, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, από τη στιγμή που οι δύο ομάδες θα «συγκρουστούν» σε λίγο καιρό. MVP του ο αγώνα ο Βράνιες.

Στα άλλα παιχνίδια της Κυριακής, ο Πανιώνιος κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα του με 1-0 του Ατρόμητου, κάνοντας την πρώτη του νίκη μέσα στο 2020.

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Ξάνθη και ΟΦΗ στα «Πηγάδια», καθώς ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός αξιοποίησε για δεύτερη φορά φέτος την έδρα του και επικράτησε 2-0 του Άρη με δύο γκολ που πέτυχε ο Φάρλεϊ Ρόσα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ήταν η ομάδα των προηγούμενων αγωνιστικών.

Φωτο: aekfc.gr


Σχολιάστε εδώ