Νέο προϊόν για ακόμα πιο υγιή διατροφή

Νέο προϊόν για ακόμα πιο υγιή διατροφή

MEGA MEATLESS – Η Megas Yeeros ανατρέπει τα δεδομένα!

Με την νέα σειρά προϊόντων Mega Meatless η Νο. 1 Παραγωγός Γύρου στον Κόσμο μας μυεί στο κόσμο του “εναλλακτικού” κρέατος. Ένα κόσμο που προάγει την healthy διατροφή, προτείνει καινούριες διατροφικές συνήθειες, σέβεται τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον.

Τα νέα -ανατρεπτικά- προϊόντα της σειράς παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά πριν λίγο καιρό στην διεθνή έκθεση τροφίμων Anuga 2019, κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού με την ποιότητα τους.

Η υπεροχή των Mega Meatless οφείλεται στη μοναδική 100% plant-based σύσταση των προϊόντων αυτών από όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας, που τα καθιστούν κατάλληλα για vegetarian’s, vegan’s, flexitarian’s, για περιόδους νηστείας αλλά και για αυτούς που θέλουν να απολαμβάνουν τα οφέλη του κρέατος χωρίς όμως να το καταναλώνουν.

H πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία της σειράς περιλαμβάνει τα προϊόντα:

♦ Mega Meatless Yeeros – Ο πρώτος και μοναδικός plant-based Soy-Free γύρος. Καινοτομία και απόλαυση χωρίς ενοχές!

♦ Mega Meatless Burger – Εκτιμήθηκε από διάσημους chefs του εξωτερικού ως το πιο εύγευστο meatless προϊόν για το 2019!

♦ Mega Meatless Μπιφτέκι – (Greek burger) Πολύ χαμηλό σε λιπαρά, αποτελεί ιδανική επιλογή healthy διατροφής

♦ Mega Meatless Κεφτεδάκια – Η εναλλακτική γευστική πρόταση στις παραδοσιακές γεύσεις.

Όλα τα προϊόντα της σειράς δεν περιέχουν σόγια (Soy-Free) και γλουτένη (Gluten-Free), γεγονός που αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των αντίστοιχων διαθέσιμων brands.

Τα Mega Meatless παρουσιάστηκαν και στην αγορά της Αμερικής, με εμφάνιση και γεύση που παραπέμπει σε κρέας καθώς και με τη μυστική συνταγή της σειράς να εντυπωσιάζει τους Αμερικάνους chef, χαρακτηρίζοντάς τη ως “one of a kind”.
Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμα από την Megas Yeeros μετά την εκδήλωση παρουσίασης τους, που θα πραγματοποιηθεί με στους pioneers της εστίασης, στα μέσα Ιανουαρίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ