“Πόλεμος” ανακοινώσεων μεταξύ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και Γ. Σγουρού με αφορμή την κοπής πίτας των εργαζομένων της Π. Αττικής

“Πόλεμος” ανακοινώσεων μεταξύ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και Γ. Σγουρού με αφορμή την κοπής πίτας των εργαζομένων της Π. Αττικής

“Πόλεμος” ανακοινώσεων μεταξύ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και του κ. Γ. Σγουρού με αφορμή την εκδήλωση της κοπής της πίτας των εργαζομένων της Περιφέρειας Αττικής.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

Λαϊκιστής είναι αυτός που κρύβει την ανυπαρξία του έργου του πίσω από κενές περιεχομένου ηθικολογίες
Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Σγουρός με αφορμή την εκδήλωση της κοπής της πίτας των εργαζομένων της Περιφέρειας Αττικής, αναδεικνύει για μια ακόμη φορά το μέγεθος της υποκρισίας του.
Μιλά για σεβασμό των χρημάτων των φορολογουμένων ο άνθρωπος που ως Περιφερειάρχης διαχειρίστηκε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να επιλύσει ούτε ένα από τα μεγάλα προβλήματα της Περιφέρειας Αττικής. 
Ο άνθρωπος που οφείλει την ανέλιξή του σε υψηλές δημόσιες θέσεις κι αξιώματα, στηριζόμενος όχι στα επιστημονικά προσόντα που διαθέτει, αλλά στην κομματική καμαρίλα.
Ο άνθρωπος που ως Περιφερειάρχης δεν κατάφερε να διασφαλίσει για την Περιφέρεια Αττικής ούτε το προσωπικό που χρειάζεται για να ανταποκριθεί στις εκατοντάδες αρμοδιότητες που έχει, αλλά ούτε και τους οικονομικούς πόρους για την αξιοπρεπή αμοιβή των εργαζομένων της, για τους οποίους σήμερα κόπτεται υποκριτικά . 
Ο κ. Σγουρός απέτυχε ως Περιφερειάρχης και σήμερα, ως επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης, έχει αποτύχει να ενώσει και να εμπνεύσει ακόμη και τα ίδια τα στελέχη της αυτοδιοικητικής του ομάδας.
Ας καταλάβει λοιπόν ότι η προσφυγή του στο λαϊκισμό δεν πρόκειται να δώσει λύση στα πολιτικά αδιέξοδά του.
Κι ας μην προσποιείται υποκριτικά ότι δεν κατάλαβε δήθεν τι ψήφισε στην οικονομική επιτροπή η παράταξή του, για την εκδήλωση της κοπής της πίτας των εργαζομένων. Άλλωστε εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση αυτή,  μέσω του γ.γ. του Περιφερειακού μας Συμβουλίου και μέλους της παράταξης του.
Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία του να κερδίσει δέκα δευτερόλεπτα δημοσιότητας, όμως δεν πείθει κανέναν, γιατί όλοι γνωρίζουν πια «τα έργα και τις ημέρες» του κ. Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής. 

Απάντηση Γιάννη Σγουρού: «Λαϊκιστής είναι αυτός που ξοδεύει χρήματα ασυστόλως, και εμφανίζεται ως ευεργέτης με χρήματα των φορολογουμένων πολιτών»

Σχετικά με την ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Πατούλη, για την εκδήλωση κοπής πίτας των εργαζομένων της Περιφέρειας Αττικής στις 12/1/2020, ο Επικεφαλής της Παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» κ. Γ. Σγουρός δήλωσε ότι:

«Ο Περιφερειάρχης κ. Γ. Πατούλης αντί να απολογηθεί για την πρωτοφανή ενέργειά του να οργανώσει κοπή πίτας σε πολυτελές ξενοδοχείο ξοδεύοντας υπερβολικά χρήματα, έχει το θράσος να κατηγορεί για μιζέρια και λαϊκισμό όσους αντιστέκονται στις ενέργειές του και σε όσους ασκούν το δικαίωμά τους στην ενημέρωση των πολιτών της Αττικής.

Η Παράταξή μας, έχοντας επισημάνει από τις πρώτες μέρες της ανάληψης των καθηκόντων της νέας διοίκησης την προχειρότητα και την άγνοια κινδύνου με την οποία έρχονται τα θέματα, υποστήριξε στην Οικονομική Επιτροπή ότι δεν μπορεί να οργανώνονται εκδηλώσεις με τέτοιο μεγάλο κόστος και ότι αρκούσε μια σεμνή εκδήλωση σε λογικά πλαίσια, γι’ αυτό και οι δύο εκπρόσωποί μας στήριξαν την εκδήλωση κοπής πίτας, αλλά ψήφισαν λευκό λόγω του υψηλού κόστους.

Η πλειοψηφία στην Οικονομική Επιτροπή στήριξε αυτή την εκδήλωση, πιστεύοντας στις διαβεβαιώσεις του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη ότι στο κόστος περιλαμβάνονται και εκατοντάδες δώρα για τα παιδιά των εργαζομένων.

Με τη χθεσινή ανακοίνωση της διοίκησης της Περιφέρειας, ωστόσο, αποκαλύφθηκε ότι τα δώρα για τα παιδιά «ήταν χορηγία γνωστής εταιρείας παιχνιδιών»!

Άρα παραπλανήθηκαν ακόμα και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που ψήφισαν τη μεγάλη αυτή δαπάνη με καλή πίστη!

Ψεύδεται όταν υποστηρίζει ότι όλοι ψήφισαν την απόφαση αυτή.

Λαϊκιστής είναι αυτός που ξοδεύει χρήματα ασυστόλως, και εμφανίζεται ως ευεργέτης με χορηγό εταιρεία παιχνιδιών (χωρίς την έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής) και όχι αυτοί που καταγγέλλουν και τη σπατάλη και τα «παιχνίδια» με ιδιώτες.

Η Παράταξή μας καταγγέλλει αυτού του είδους τη λειτουργία και καλεί τον κ. Πατούλη να μην το επαναλάβει όπως μας απειλεί…..».

Υ.Γ. Στη συζήτηση για την έγκριση του προϋπολογισμού 2020 κατά την τοποθέτησή μου ζήτησα από τον κ. Πατούλη να διαγραφεί το κονδύλι αρκετών εκατομμυρίων για τις δημόσιες σχέσεις….!


Σχολιάστε εδώ