Η κρίσιμη συνάντηση BIG-4 με FIFA/UEFA

Η κρίσιμη συνάντηση BIG-4 με FIFA/UEFA

Σε λίγη ώρα (15.00) αναμένεται η εξαιρετικά κρίσιμη για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου συνάντηση μεταξύ των ισχυρών παραγόντων της Super League και της FIFA/UEFA και πρόκειται να γίνει στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

Ενδεχομένως, σε περίπτωση μη συμφωνίας, να τεθεί ακόμη και το ενδεχόμενο Grexit όπως πρόσφατα παραδέχθηκε ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Η συνάντηση, για την FIFA/UEFA, είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες προκειμένου να δοθούν λύσεις σε μια σειρά από προβλήματα που τείνουν να καταστούν αξεπέραστα.

Ποιοί θα συμμετάσχουν στη συνάντηση

Λευτέρης Αυγενάκης (υφυπουργός αθλητισμού), Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος ΕΠΟ) και Μηνάς Λυσάνδρου (πρόεδρος Super League).

Την BIG-4 εκπρωσοπούν: εκ μέρους του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης, της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος 

Εκ μέρους FIFA/UEFA οι: Ζόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών – μελών UEFA), Μάριος Γεωργίου (διεύθυνση ομοσπονδιών – μελών UEFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης), Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA)

H ατζέντα της συνάντησης, δίχως να έχει ανακοινωθεί, εκτιμάται ότι θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, θέματα όπως: η διαιτησία, το VAR , οι εμπρηστικές δηλώσεις παραγόντων που προκαλούν βία, οι εκλογές της ΕΠΟ.

Θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη της συνάντησης


Σχολιάστε εδώ