Επιτέλους, έκλεισε οριστικά το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και μπορούμε ανενόχλητοι πλέον να παρακολουθήσουμε το «Master Chef 4»

Επιτέλους, έκλεισε οριστικά το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και μπορούμε ανενόχλητοι πλέον να παρακολουθήσουμε το «Master Chef 4»

Και να ασχοληθούμε με πληκτικά θέματα της τρέχουσας καθημερινότητας: Μεταναστευτικό, Τουρκία, Εξάρχεια κ.λπ.

Για μέρες ο Τσίπρας εγκαλούσε τον Μητσοτάκη γιατί καθυστερεί να ανακοινώσει το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Κι όταν εκείνος το έκανε…

…τον κατηγόρησε ότι είναι ύποπτη η βιασύνη του!

Η πλάκα είναι ότι η Φώφη ήθελε για Πρόεδρο τον Γιωργάκη, επειδή, λέει, ήταν «παρών» στην κρίση. Αν ήταν έτσι, να βάζαμε καλύτερα τον Σόιμπλε!

Ο Βαρουφάκης πρότεινε για Πρόεδρο τη Μάγδα Φύσσα, χωρίς να την έχει καν ενημερώσει. Δηλαδή, πάλι καλά που δεν πρότεινε τη Μελάνια Τραμπ.

Πάντως, αν ο Μητσοτάκης ήθελε ντε και καλά να τιμήσει τη σύγχρονη Ελληνίδα και τη Δικαιοσύνη, υπήρχε και η Βίκυ Καγιά.

Στην Ελλάδα μπορείς να διαδηλώνεις κατά του πολέμου στη Συρία, της Ακροδεξιάς στη Βολιβία, της πείνας στο Σουδάν, αλλά όχι κατά των αμβλώσεων. Δημοκρατία κατά περίπτωση…

Εκτός από ωραία, ήταν και αμείλικτη ως… κριτής στο «GNTM».

Μείζον πρόβλημα, λέει, ότι –ως γυναίκα– η Σακελλαροπούλου δεν μπορεί να επισκεφθεί το Άγιο Όρος. Επίσης, δεν πήγε φα­ντάρος και δεν μπορεί να παίξει πρέφα.

Όποιος έχει καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το σχέδιο της κυβέρνησης για το Μεταναστευτικό, ας το εξηγήσει και στον πρωθυπουργό, να μην… αγχώνεται!

Μουζάλας, Χριστοδουλοπούλου, Βίτσας, Κουμουτσάκος, Μηταράκης… Σύμπτωση θα ’ναι ότι αρμόδιοι για το Μεταναστευτικό ορίζονται οι… λιγότερο ικανοί.

Και όχι ότι έχει ανάδρομο τον Ερμή ο Σαμίρ από το Πακιστάν.

Κυβέρνηση: «Η Αικ. Σακελλαροπούλου συμβολίζει τη νέα εποχή εθνικής αναγέννησης». Σε άλλα νέα: Με γκολ στην παράταση προκρίθηκε στο κύπελλο ο Παναιτωλικός.

Στον ΣΥΡΙΖΑ έκαναν ημερίδα για τη Βιομηχανική Επανάσταση, ενώ τα περισσότερα στελέχη του εξακολουθούν να βρίσκονται στην… Εποχή του Χαλκού!

Μητσοτάκης: «Η χώρα θα υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα με όποιον τρόπο κρίνει πιο πρόσφορο». Squash ή water polo;

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που τα έδωσε όλα (όνομα, Ιστορία…) στα Σκόπια, εγκαλεί την κυβέρνηση ότι δεν τηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Τουρκία. Λαϊκισμός και υποκρισία στην ίδια συσκευασία.

Στις εκδηλώσεις για την Επανάσταση του ’21 η Γιάννα σκέφτεται να καλέσει και εκπροσώπους της Τουρκίας. Τίποτα… απογόνους του Αλή Πασά και του Ομέρ Βρυώνη.

Ο Σταθάκης (ΣΥΡΙΖΑ) με τα 44 ακίνητα ανησυχεί σοβαρά για το μέλλον της μεσαίας τάξης στη χώρα. Α, και η Πάολα για τις προοπτικές του ρεμπέτικου στη Νιγηρία.

Από αρχηγός κόμματος και παρ’ ολίγον Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κουβέλης κατέληξε… απλός τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ. Σαν να λέμε 38ος βοηθός του Τσίπρα!

Στο σκάνδαλο με τη Novartis έχουν άδικο όλοι, Ράικου, Αγγελής, Πικραμμένος, Σαμαράς, κ.ά., και έχει δίκιο μόνο ο Παπαγγελόπουλος. Εντάξει, έχουμε ακούσει και καλύτερα ανέκδοτα…

Το 69%, σύμφωνα με έρευνα, έχει «λαδώσει» για να κάνει δουλειά με το Δημόσιο. Το άλλο 31% είναι αυτό που έχει… «λαδωθεί»;

Προσβάλλει, λέει, την αισθητική του ΣΥΡΙΖΑ το ότι ο Γεωργούλης πάει σε σόου του ΑΝΤ1. Δηλαδή, όταν τον έκαναν ευρωβουλευτή, τι νόμιζαν;

Πως ήταν ο… διάδοχος του Μ. Κατράκη; Ή η μετενσάρκωση του Όρσον Ουέλς;

Ιδρύεται ακτοπλοϊκή γραμμή που θα συνδέει Ελλάδα και Κύπρο. Θα μπαίνεις στο καράβι τα Χριστούγεννα και θα βγαίνεις τις Απόκριες.

Στη Γερμανία πρώην υπουργός παίρνει μέρος σε ριάλιτι επιβίωσης. Καλή ώρα, εδώ να πάει στο «Survivor» ο… Κατρούγκαλος!

Θα γελάνε μέχρι και οι καρακάξες του Αγίου Δομίνικου. Εκτός από τις μπεκάτσες Αττικοβοιωτίας.

Ο άλλος στην Κρήτη «σαλτάρισε», πήγε να «καθαρίσει» την πρώην του κι… έφαγε λάχανο τον σπιτονοικοκύρη της. Στο τσακ τη γλίτωσε διερχόμενος ιάπωνας τουρίστας.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ