Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Μάγκικη ανατροπή!

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Μάγκικη ανατροπή!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα όχι μόνο υπερασπίστηκε το υπέρ του 1-0 από το ματς των «Ζωσιμάδων», αλλά στο 24ο λεπτό προηγήθηκε με κεφαλιά ενός πρώην «πράσινου», του Νώντα Παντελάκη.

Είχε προηγηθεί μία κεφαλιά του Φεντερίκο Μακέντα στο 13’ και ο τραυματισμός του Στέφανου Σιόντη (αποχώρησε στο 23’).

Ο Δώνης άλλαξε πλευρά τους Τάσο Χατζηγιοβάνη και Γιάννη Μπουζούκη σε μία προσπάθεια να αλλάξει την εικόνα του ματς.

Στο 32ο λεπτό έγινε μία φάση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στο «πράσινο» στρατόπεδο. Ο Εμάνουελ Ινσούα βρήκε δίχτυα, αλλά ο βοηθός Καλύβας σήκωσε λανθασμένα το σημαιάκι του για οφσάιντ και το 0-1 παρέμεινε.

Στη συνέχεια ο Αργύρης Γιαννίκης υποχρεώθηκε και σε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή, αφού αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και ο Κάστρο.

Τραυματίας αποχώρησε και ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο (μπήκε ο Χουάν Χοσέ Περέα).

Ανατροπή καρδιάς

Ο Κολομβιανός έστειλε την προειδοποιητική βολή στο 51’ και ακολούθησε «πράσινη»… καταιγίδα.

Ο Χρήστος Δώνης ισοφάρισε με κεφαλιά στο 56’, ο Σένκεφελντ ανέτρεψε τα δεδομένα με κοντινό σουτ στο 58’ και, πλέον, ο Παναθηναϊκός ήθελε ακόμα ένα γκολ για την πρόκριση.

Το πέτυχε στο 72ο λεπτό, όταν ο Μπουκουβάλας ανέτρεψε εντός περιοχής τον Ματίας Γιόχανσον και ο Μακέντα ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Ο Γιαννίκης τα έπαιξε όλα για όλα με την είσοδο του Ζαν-Μπαπτίστ Λεό στο 75’, ενώ στο 77’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Δημήτρης Κουρμπέλης για άτσαλο μαρκάρισμα στον Αλέξανδρο Νικολιά.

Ο Δώνης έβαλε τους Ηλία Χατζηθεοδωρίδη και Δημήτρη Κολοβέτσιο, γυρίζοντας τη διάταξη σε 5-3-1.

Ο ΠΑΣ πάτησε περιοχή σε 2-3 περιπτώσεις στο τέλος, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να πάρει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση.

Πηγή-φωτο: sportime.gr


Σχολιάστε εδώ