Με μια ζεστή, ανθρώπινη και συμβολική εκδήλωση καλωσόρισαν το 2020 στο Καναλι 1

Με μια ζεστή, ανθρώπινη και συμβολική εκδήλωση καλωσόρισαν το 2020 στο Καναλι 1

Με μια ζεστή, ανθρώπινη και συμβολική εκδήλωση, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Δημοτικού Ραδιοφώνου του Πειραιά, του Καναλιού 1, που εκπέμπει στους 90,4 μεγακύκλους των FM, αποχαιρέτησαν το 2019 και καλωσόρισαν το 2020.

Αργά το μεσημέρι της παραμονής του νέου χρόνου μαζεύτηκαν σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ο πρόεδρος Αλέξανδρος Τζεφεράκος σε παραδοσιακό μαγαζί του Μικρολίμανου και μεταξύ τυρού και αχλαδιού βρήκαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά, να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες και να σηματοδοτήσουν τους στόχους για τη νέα χρονιά. Από τη ζεστή αυτή και οικογενειακή, πειραιώτικη εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης.

Παραβρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του Βάλια και τα δύο του παιδιά, συνέφαγε με τους εργαζόμενους του σταθμού και τα μέλη της διοίκησης, μίλησε μαζί τους για πολλά θέματα και επαναβεβαίωσε την πλήρη στήριξή του προς τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό με κάθε τρόπο και σε κάθε επίπεδο.

Να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται μια τέτοια κίνηση στο Κανάλι 1 και έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι και οι δύο αυτές συνεστιάσεις έγιναν επί διοικήσεως Γιάννη Μώραλη.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ