ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Στην όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοίμασαν τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Αγίου Νικολάου των Άνω Λιοσίων βρέθηκε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019.

Ντυμένα αγγελάκια, μικροί τυμπανιστές, Άγιοι Βασίληδες και αστεράκια οι μικροί μαθητές υποδέχτηκαν την κυρία Βαρδινογιάννη τραγουδώντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες και δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τον Παναγιώτη Καμαρινόπουλο, Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων και τους μικρούς μαθητές του παιδικού σταθμού Άνω Λιοσίων

Ο παιδικός σταθμός, που αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» μετά τους σεισμούς του 1999, γέμισε από αγάπη, ζεστασιά και ελπίδα.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη βλέποντας τα παιδιά να τραγουδούν χαμογελαστά.  Οι μικροί μαθητές μαζί με τις δασκάλες τους και τον Δήμαρχο Φυλής κύριο Χρήστο Παππού προσέφεραν στην κυρία Βαρδινογιάννη όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα για να την ευχαριστήσουν για την παρουσία της κοντά τους.

Με δύο μικρές μαθήτριες του παιδικού σταθμού Άνω Λιοσίων

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.  Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένη που βρίσκομαι σήμερα κοντά σας και νιώθω ακούγοντας τις φωνές σας την ελπίδα και την αγάπη.  Να είστε πάντα καλά και να περάσετε όμορφα τα Χριστούγεννα με τις οικογένειές σας», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη στα παιδιά.

Κεντρική φωτό: Όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα προσέφεραν στην κυρία Βαρδινογιάννη οι μαθητές του παιδικού σταθμού


Σχολιάστε εδώ