Μια ζεστή αγκαλιά αγάπης για παιδιά από 14 Ιδρύματα της Αττικής

Μια ζεστή αγκαλιά αγάπης για παιδιά από 14 Ιδρύματα της Αττικής

Μια ζεστή αγκαλιά αγάπης για παιδιά από  Ιδρύματα της Αττικής άνοιξε το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».  Για 17η συνεχή χρονιά το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» διοργάνωσε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη παιχνίδι, μουσική δώρα και πολλές εκπλήξεις για 350 παιδιά από 14 Ιδρύματα της Αττικής, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στο Κτήμα Ορίζοντες στο Κορωπί.

Πόπη Τσαπανίδου, Αλίνα Μινέττα, Δημήτρης Χριστοφιλέας, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ιωάννα Δαή, Άννα Παναγοπούλου, Δημήτρης Νάνης

«Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ σε όλες και όλους Καλές Γιορτές.  Θέλω να ξέρετε ότι ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ»,  και εγώ προσωπικά με κάθε τρόπο θα βρισκόμαστε κοντά σας.  Το γεγονός ότι σήμερα βλέπω τα πρόσωπα σας χαμογελαστά είναι ανεκτίμητο.  Η ευχή μου είναι να είστε γεροί και κάθε μέρα να χαμογελάτε» είπε η Πρόεδρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδεχόμενη τα παιδιά.

Στη συνέχεια τα παιδιά περίμενε ένα όμορφο πρόγραμμα γεμάτο διασκεδαστικές δραστηριότητες:  κατασκευές, μαγικά και κόλπα από ζογκλέρ,θεατρικές παραστάσεις, χορός και τραγούδι.

Μετά το μεσημεριανό φαγητό ακολούθησε ακόμα περισσότερη διασκέδαση και εκπλήξεις καθώς αγαπημένοι καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν με θέρμη στην πρόσκληση του Συλλόγου και βρέθηκαν κοντά στα παιδιά για να τους χαρίσουν όμορφες στιγμές. Η δημοφιλής Έλλη Κοκκίνου, ο Γιώργος Λιβάνης και ο MIKE ενθουσίασαν τα παιδιά με τις επιτυχίες τους. Λίγο αργότερα καλεσμένοι όπως η Αντελίνα Βαρθακούρη, αλλά και ο παίκτης του Master Chef Χρήστος Μπάρκας, όπως και παίκτριες του GNTM  Ίλντα Κρόνι και Σπυριδούλα Κάιζερ επισκέφθηκαν την όμορφη γιορτή για να παίξουν με τα παιδιά και να τους χαρίσουν χαμόγελα.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τη συντονίστρια της εκδήλωσης Πόπη Τσαπανίδου

Τη Γιορτή συντόνισε η δημοσιογράφος κυρία Πόπη Τσαπανίδου.

Αναλυτικά στη γιορτή συμμετείχαν παιδιά από τα παρακάτω Ιδρύματα: Παιδόπολη Αλίμου, Άρτος & Δράση, Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα», Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών, Ίδρυμα Χατζηκώνστα, Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος», Αγία Άννα, Αγία Φιλοθέη «Η ΑΘΗΝΑΙΑ», Παιδικό Χωριό SOS, Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, Ξενώνας «ΕΛΠΙΔΑ», Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», «Εστία» ξενώνας ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης και συγκεκριμένα: το κτήμα «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» για την ευγενική φιλοξενία, το ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ για την προσφορά του γεύματος και την εταιρεία ANDYS TOURS για την μεταφορά των παιδιών.

Κεντρική φωτο: Άννα Παναγοπούλου, Δημήτρης Νάνης, Πόπη Τσαπανίδου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ιωάννα Δαή, Δημήτρης Χριστοφιλέας


Σχολιάστε εδώ