Charlize Theron: Απαστράπτουσα πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Bombshell»

Charlize Theron: Απαστράπτουσα πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Bombshell»

Οι πρωταγωνίστριες του “Bombshell” ήταν εντυπωσιακές στην ειδική προβολή της ταινίας. Την παράσταση έκλεψε η Charlize Theron με σούπερ μίνι και βαθύ ντεκολτέ και τράβηξε όλα τα φωτογραφικά φλας πάνω της με το μίνι φόρεμά της.

Πιο συντηρητικές οι εμφανίσεις της Νικόλ Κίντμαν και της Μάργκοτ Ρόμπι.

Η νέα ταινία του Τζέι Ρόους αφορά ένα σκάνδαλο που είχε ως αποτέλεσμα την πτώση του βετεράνου διευθυντή του Fox News, Ρότζερ Αϊλς. Το δράμα θα παρουσιάσει την ιστορία του Αϊλς και τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε δημοσιογράφους του καναλιού.

https://www.instagram.com/p/B5-FpVloNRf/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Η Θερόν θα υποδυθεί τη Μέγκιν Κέλι, ενώ η Κίντμαν, τη Γκρέτσεν Κάρλσον και η Ρόμπι, την τηλεοπτική παραγωγό Κέιλα Πόσπιζιλ. Τον ρόλο του Αϊλς θα παίξει ο Τζον Λίθγκοου. Στο καστ προστίθενται οι Κέιτ ΜακΚίνον, Αλισον Τζάνεϊ, Κόνι Μπράιτον, Ρομπ Ντελάνι και ο Μάλκολμ ΜακΝτάουελ ως Ρούπερτ Μέρντοχ.

https://www.instagram.com/p/B59waXilepD/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Το «Bombshell» αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου και έχει πάρει σειρά για πολλές υποψηφιότητες για κινηματογραφικά βραβεία Όσκαρ 2020, καθώς το κεντρικό θένα αναφέρετε στης σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση και γενικά την υποτίμηση της γυναίκας στον εργασιακό χώρο.

https://www.instagram.com/p/B5-FpVloNRf/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Κεντρική φωτο: JORDAN STRAUSS/INVISION/AP


Σχολιάστε εδώ