O Robbie Williams και το THE CHRISTMAS PRESENT στην κορυφή των charts! Ακούστε το…

O Robbie Williams και το THE CHRISTMAS PRESENT στην κορυφή των charts! Ακούστε το…

Η νέα Χριστουγεννιάτικη συλλογή του Robbie Williams“The Christmas Present” κατέκτησε την Νο1 θέση στο Official UK Albums Chart σπάζοντας έτσι ακόμα ένα ρεκόρ.
Αυτός είναι ο 13ος δίσκος του Robbie που φτάνει στην κορυφή, ένα νούμερο που ως solo καλλιτέχνης μόνο ο Elvis Presley έχει καταφέρει. Το γενικό ρεκόρ κρατάνε οι The Beatles με 15 Νο1.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν υποστηρίξει αυτή την δουλειά. Είναι ένα φανταστικό κατόρθωμα – σημαίνει για εμένα πιο πολλά από κάθε άλλο album που έχω κυκλοφορήσει” δήλωσε ο τραγουδιστής.

Συνολικά οι δίσκοι που έχει κυκλοφορήσει ο Robbie Williams κατά την διάρκεια της solo καριέρας του αλλά και με τους Take That και έχουν φτάσει στην κορυφή είναι 17. Αυτό τον κάνει 3ο στην κατάταξη με τους καλλιτέχνες με τα περισσότερα Νο1. Την πρώτη θέση κατέχει ο Paul McCartney με 22 Νο1 συνδυαστικά με την solo καριέρα του και την πορεία του με τους The Beatles. Tην 2η κατέχει ο John Lennon με 18 Νο1 συνδυαστικά με την solo καριέρα του και την πορεία του στους The Beatles.

To “The Christmas Present” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music με την υποστήριξη του Easy 97.2.

Βρείτε το ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ