ΑΕΚ: Επεσαν οι υπογραφές στην Περιφέρεια -Τι είπε ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Επεσαν οι υπογραφές στην Περιφέρεια -Τι είπε ο Μελισσανίδης

Η ΑΕΚ βρέθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Αττικής για τις υπογραφές για το μεγάλο έργο της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδειξε ανυπόμονος για τις ακόμα πιο σημαντικές υπογραφές που αναμένονται για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Η κομβική συνάντηση στην οποία μπήκαν οι τελικές υπογραφές για την υπογειοποίηση έγινε σήμερα για γραφεία της Περιφέρειας Αττικής. Ο Γιώργος Πατούλης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη είχαν πολύ ενδιαφέροντας πράγματα να πουν. Αρχικά, ο πρώτος ανέφερε: «Είχαμε πει κάτι σε αυτό το γραφείο και δώσαμε υποσχέσεις που γίνονται πράξη βήμα-βήμα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά η σημερινή υπογραφή είναι κάτι πολύ σημαντικό», για να πάρει τον λόγο ο Δημήτρης Μελισσανίδης και να πει: «Θέλω να ευχαριστήσω για την προσπάθεια που έγινε. Είναι σημαντική η σημερινή υπογραφή αλλά η βασική και ουσιαστική είναι η υπογραφή που θα μπει ανάμεσα στη Περιφέρεια και την Ερασιτεχνική.

Αυτό που περιγράφετε είναι ένα έργο του Δημοσίου, έχει σημασία για το γήπεδο αλλά το ουσιαστικό για εμάς θα είναι η υπογραφή της Περιφέρειας με το ερασιτεχνικό σωματείο για το γήπεδο. Εμείς έχουμε τελειώσει και περιμένουμε την περιφέρεια για να τελειώσει το γήπεδο και να μπούμε στο γήπεδο. Περιμένουμε να γίνει και αυτό άμεσα».

Με πληροφορίες και από το sportime.gr


Σχολιάστε εδώ