«No Time To Die»: Στη δημοσιότητα το trailer της νέας ταινίας του θρυλικού 007

«No Time To Die»: Στη δημοσιότητα το trailer της νέας ταινίας του θρυλικού 007

Με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter, ο 007, ο Ντάνιελ Κρεγκ, που ενσαρκώνει τον Μποντ, ερωτεύεται σφόδρα την ψυχολόγο Μαντλίν Σουάν που υποδύεται η Γαλλίδα Λέα Σεϊντού κι η οποία είχε επίσης πρωταγωνιστήσει στο «Spectre», την προηγούμενη ταινία του Βρετανού κατασκόπου, το 2015.

Σαφώς οι δημιουργοί του 007 δεν ξεφεύγουν και σε αυτή την ταινία από την κλασσική και  επιτυχημένη συνταγή δράσης με τις περιπέτειες του διασημότερου μυστικού πράκτορα.

Δείτε το trailr διάρκειας 2 λεπτών και 35 δευτερολέπτων:

Όπως αναφέρει η Universal Pictures, ο «Μποντ εγκαταλείπει τις δραστηριότητές του στους κόλπους των μυστικών υπηρεσιών, προκειμένου να απολαύσει μια ήσυχη ζωή στην Τζαμάικα», όμως, «η ηρεμία του σύντομα θα διαταραχθεί, όταν ο παλιός φίλος του από τη CIA Φέλιξ Λάιτερ θα του ζητήσει βοήθεια».

Ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει για να βοηθήσει έναν επιστήμονα που κρατείται όμηρος, μια αποστολή η οποία «θα τον οδηγήσει στα ίχνη ενός μυστηριώδους κακού, που είναι οπλισμένος από μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία».

Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2020 και θα είναι η πέμπτη και η τελευταία φορά που ο Ντάνιελ Κρεγκ, ηλικίας 51 ετών, ενσαρκώνει τον θρυλικό 007.


Σχολιάστε εδώ